Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.
  • Sponsor

Sponsor

I Nivå Golf er der en lang række af muligheder for at indgå en sponsoraftale. Det er muligt at sammensætte sponsoratet alt efter behov og ønske.

Synlighed

Dit firma vil opnå en synliggørelse og møde ligesindede med samme passion i forbindelse med jeres arrangementer, matcher og til hverdag i klubben.

Det er muligt at opnå en unik eksponering overfor attraktiv og bred skare af golfspillere. Gør golfen til en del af arbejdspladsen, både overfor jeres medarbejdere, men også overfor jeres kunder.

Sponsorpakker

Vi tilbyder en række forskellige sponsorpakker, for at synliggøre hvilke muligheder der findes som sponsor i Nivå Golf. For at se mere om sponsorpakkerne kan du Klikke her

Om Nivå Golf

Nivå Golf har mere end 1200 medlemmer, som man har mulighed for at eksponere sig mod.
I 2020 havde vi mere end 10.000 greenfee spillere.

Golfarrangementer

Vi har mange arrangementer på vores 3 forskellige baner, så der vil være en bred vifte af firmaer og deres beslutningstagere, der vil se dit firmanavn i en aktiv sammenhæng.

Vi kan tilbyde undervisning af vores pro trænere, så alle oplever fornøjelsen ved at spille golf. Af faciliteter har vi endvidere en dejlig restaurant samt flere mødelokaler.

Kontakt

For at høre mere om dette kontakt da venligst Ulrik Finnemann på tlf. 6043 4307 eller på uf@nivaagolf.dk