Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.
  • Restaurant

Restaurant

Nivå Golf har en attraktiv og flot restaurant med dejlig udsigt og stor terrasse med udsigt over putting green og banen.

Udover selve restauranten, har vi 2 selskabslokaler med plads til henholdsvis 35 og 70 personer. Begge lokaler har udgang til balkon med flot udsigt over golfbanen Velegnet til velkomstdrinken når vejret viser sig fra sin gode side.

Endvidere har vi attraktive mødefaciliteter med moderne udstyr og plads til 50 deltager.

Vores udendørs terrasse har plads til 120 mennesker og vi råder endvidere over et professionelt partytelt som i sommerhalvåret er opsat i vores gårdhave mellem de 3 længer. Teltet har plads til 100 personer.

Vores erklærede målsætning er at gøre restauranten til et sted, hvor klubbens medlemmer kan lide at komme og hygge sig og samtidig også et sted, hvor greenfee og ikke golf- spillende gæster vil føle sig velkommen.

Vores dejlige lokaler og faciliteter er således åben for alle der har noget at fejre. Om det er den lille intime middag eller den store fest, så står vi klar med erfaring og ekspertise.

Menukortet spænder fra lette frokostretter, til spændende buffeter og selskabsmenuer. Ud over vores menukort, opfylder vi gerne andre ønsker efter aftale.

Såfremt man er interesseret i et arrangement, kontakt venligst vores restaurant på telefon 4914 8889 eller på mail restaurant@nivaagolf.dk