Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Velkommen til Nivå Golf – Nyt medlem

På denne side kan du finde mange af de praktiske informationer, som gemmer sig på vores hjemmeside.

Som nyt medlem, kan man have mange forskellige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svarene her, er du altid velkommen til at kontakte administrationen.

Banerne

I Nivå Golf finder du en almindelig 18-hullers bane ”Løvbjerggård”, en 9-hullers bane Toftegård og en Par3 bane. Disse baner danner rammen om udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Toftegård og Par3 banen er åben for alle spillere, også som pay & play. Løvbjerggård er forbeholdt golfspillere med et aktivt medlemskab.

Par3 banen er den korteste bane i Nivå Golf. For nye golfspillere, er denne bane en oplagt start, til at få en smag for golfspillet glæder.

Toftegård bliver brugt af rigtig mange golfspillere. Du vil opleve alt fra øvede, til nye, i alle aldersgrupper. Banen er DGU-rated, hvilket betyder, at du med et aktivt golfhandicap kan registrere dine runder.

Løvbjerggård er Nivå Golfs største aktiv. Banens 18 huller giver en sjov og udfordrende golfrunde. Det er en bane, som kræver meget præcision, men også en bane der belønner den ”kloge” golfspiller. For medlemmer er der et handicapkrav på 54.

Læs mere om de 3 baner her:

Par3 banen

IMG_9539 l

Toftegård

Toftegård 2 nov. 2017

Løvbjerggård

ot-oktober-2016-12

Klubber i klubben

Er du allerede etableret golfspiller, kan deltagelse i en af vores klubber i klubben, være en god måde at blive en del af det vigtige sociale fællesskab, som eksisterer i Nivå Golf.

I Nivå Golf findes en herre-, dame- og seniorklub (old tigers).

Inde under hver klub i klubben, kan du finde informationer om, hvornår klubberne i klubben spiller, og om medlemskab er de respektive klubber klubben.

Herreklubben

Dameklubben

Seniorklubben Old Tigers

Golfkørekort

Som ny golfspiller har man ikke noget registreret golfhandicap. Dette kan opnås ved at tage et Golfkørekort i Nivå Golf. Et golfhandicap bruges til at få adgang til Løvbjerggård og alle andre 18-hullers baner i Danmark.

I Nivå Golf gør vi en dyd ud af at uddanne golfspillere rigtigt. Golf tager tid at lære, men med den rigtige indsats, kan man få stor glæde af spillet hele livet.

Et Golfkørekort i Nivå Golf består af:

  • Regel og etikette undervisning
  • Slagprøver
  • Spilleprøver på par3 banen og på Toftegård

I Nivå Golf, er det muligt at tage et Golfkørekort på 3 forskellige måder:

  1. Golfkørekortforløb – Lær at spille golf (et 4 ugers forløb)
  2. Golfkørekort Weekend
  3. Individuelt planlagt Golfkørekort.

Læs mere om mulighederne Golfkørekort her:

Spil for begyndere

Spil for begynder er et tilbud til alle nye medlemmer, som ikke har opnået Golfkørekort (golfhandicap). Her spilles der på Par3 banen eller Toftegård, afhængigt af niveau og ønsker.

Til ”Spil for begyndere” bliver alle deltagerne delt ind i hold, hvor der går en mentor med rundt. Denne mentor kan hjælpe nye spillere med at vise vej på banerne og hjælpe med integrationen i Nivå Golf.

Deltagelse i Spil for begyndere, er en god mulighed for at træne på Par3 banen og Toftegård, samt møde andre golfspillere i Nivå Golf.

Se alle datoer og læs mere her:

Golfkørekort

Spil for begyndere

Klubhus

I klubhuset i Nivå Golf finder du Nivå Golf Shop, Nivå Golf Restaurant, administrationen, toiletter og omklædningsfaciliteter.

Alle åbningstiderne kan ses her:

Åbningstider

Træningsfaciliteter

Træningsfaciliteterne i Nivå Golf findes primært øst for motorvejen, hvilket vil sige modsatte side af motorvejen i forhold til klubhuset og banerne.

Her finder du en landets bedste træningsbaner. Med over 100 udslagssteder og et stort indspilsområde, er der rig mulighed for at forbedre dit spil.

Ved klubhuset finder du også stor puttinggreen og indspilsgreens.

Golfakademi

På drivingrangen kan du finde 3 tilknyttede trænere nemlig Robin Lundskær, Anders Dahl Christensen og Jens Ole Kristensen.

Læs mere om de enkelte trænere her:

Robin Lundskær

Anders Dahl Christiansen

Jens Ole Kristensen

Golfbox

Alle medlemmer i Nivå Golf, er oprettet i Golfbox. Her gemmer vi alle de personlige data, samt informationer omkring handicap. Når du skal spille på en af banerne i Nivå Golf, skal der bookes tid. Dette er gældende på alle vores baner. I Golfbox kan du også gennemføre tilmelding til mange af de turneringer, som finder sted i Nivå Golf.

Adgang til Golfbox kan gøres igennem nivaagolf.dk.

Adgang til Golfbox påkræver både dit brugernavn ( DGU-nummer 124-xxxx) og din adgangskode (nye medlemmer modtager en mail fra Golfbox med info).

Regler for booking

Vi har valgt i Nivå Golf, at alle starttider skal bookes i Golfbox. Husk derfor altid at bekræfte dine bookede tider. Tiderne kan bekræftes på de 2 maskiner i mellemgangen ved shoppen – skal ske senest 10 min. før start.
Det er også muligt at bruge Golfbox App til booking og bekræftelse af tider. Se vejledning her: Bekræft din tid med Golfbox APP

Læs mere om reglerne for booking her:

Regler for booking

Etikette og sikkerhed

Som medlem i Nivå Golf anbefaler vi altid, at have gennemlæst vores etikette- og sikkerhedsregler grundigt igennem.

Etikette og sikkerhedsregler