Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Ny golfer

Hvis du ikke er blevet smittet af golf endnu

I Nivå Golf har vi også mange muligheder for dig, som ikke er blevet smittet af golfen eller ikke ved at golf er noget for dem. Nivå Golf har tilbud og muligheder for alle

Alle har mulighed for at besøge vores driving range, som er en af Danmarks største træningsbaner. Her er der mulighed for at prøve alle slag man kan komme ud for på en golfbane, dette er altid et godt sted at starte dagen. I Nivå Golf er der også 2 Pay & Play baner som alle har mulighed for at spille, nemlig Par3 banen og Toftegård.

Par3 banen er den korteste af banerne i Nivå Golf og består af 9 huller, denne bane er god for spillere som prøver golf for første gang.

Toftegård er en intermediate bane, som består af 9 huller. Denne bane er rigtig god til de spillere som har prøvet golf før og føler sig komfortable med at skulle spille længere huller.

I Nivå Golf Shop er der mulighed for at leje udstyr til alle banerne, så du behøver ikke lave nogen stor investering, før du ved golf er noget for dig.

Hvis muligt kan der være en stor fordel i, at tage sammen med en ven eller familiemedlem som allerede er golfspiller. Dette kan hjælpe din oplevelse, ved at få nogle gode råd til hvordan man skal opføre sig på en golfbane.

Professionel hjælp i form af en træner, kan hjælpe dig med at ramme den lille bold og hjælpe dig med at få bolden i hul på banen. Med hjælp fra en træner får du netop den hjælp til at komme rigtigt i gang.

Når du er blevet smittet af golf kan du tage golfkørekortet, som er med til at uddanne dig som golfspiller. Et Golfkørekort giver dig et registreret handicap og tilladelse til at spille på 18 hullers baner i hele Danmark.

 

 

Når du er blevet smittet af golf eller ved du vil spille golf

Når du er helt ny i golf, men ved at golf er noget du gerne vil investere tid, blod, sved og tåre til. Så er du kommet til det rette sted hen. I Nivå Golf stræber vi altid på at uddanne golfspillere så de får færdigheder til at kunne spille golf (hæderligt) og klare sig på en 18 hullers golfbane.

Igennem Golfkørekortet får du regelundervisning, teknisktræning samt hjælp på banen af kyndige hjælpere og kaninfører, som går med dig og støtter dig igennem din vej til Golfkørekortet. Hjælperne står også klar til at hjælpe dig med din træning, svare på spørgsmål og hjælpe dig med at blive integreret i Nivå Golf Klub.

Man er ikke nødsaget til at have et medlemskab i Nivå Golf for at tage Golfkørekortet, dog kan det have en række fordele. Læs mere om disse under Golfkørekort, Klik her.

I Nivå Golf kan man tage Golfkørekortet på forskellige måder. Du kan tage det igennem et planlagt forløb, over en weekend eller i samarbejde med træneren Robin Lundskær. Ved at tage Golfkørekortet over en weekend, anbefales det at du har kendskab til golf og har prøvet at spille før. Da der kun er 2 dage til at komme igennem alle de prøver, som er påkrævet i forbindelse med Golfkørekortet, er der ikke meget tid til individuel undervisning. Det er også vigtigt at fortælle at det ikke er en selvfølge at bestå Golfkørekortet ved at deltage i et af Golfkørekort, dog vil både træner og hjælpere stå klar til at hjælpe og vejlede dig hele vejen.

Ved at deltage i ”Golfkørekort forløb – Lær at spille golf” får du følgende:

  • Velkomst møde
  • 5 timer tekniske træning med Robin Lundskær
  • Teoriundervisning
  • Spil for begyndere (på par 3 banen og Toftegård)
  • Fællestræning med hjælpere
  • Frit spil på Par3 banen

Hvis du vil læse mere om Golfkørekort kan du gøre det HER.

Tilmelding til Golfkørekortet i Nivå Golf sker i shoppen tlf. 4914 8888.

Begyndermedlemskaber

I Nivå Golf har vi forskellige medlemskaber som kan være oplagte at starte med som ny i golf. De bedste medlemskaber som helt ny, inden man har fået sit Golfkørekort og føler sig som en golfspiller er: Par3 medlemskab eller Toftegårdsmedlemskab.

Som Par3 medlem har du frit spil på par3 banen, denne bane er et rigtigt godt sted at starte de første gange man spiller. Hvis du gerne vil have lidt flere muligheder, samt kunne træne dig rigtig godt op til Golfkørekort og efterfølgende, vil det anbefales at starte med et Toftegårdsmedlemskab. Som Toftegårdsmedlem får du frit spil på både Par3 banen og Toftegård, som er vores intermediate bane. Dette medlemskab er meget velegnet hvis du gerne vil have et medlemskab som du kan bruge før og efter bestået Golfkørekort.

Det næste step som golfspiller er at få et fuldt medlemskab, som fuldt medlem i Nivå Golf får du en række flere muligheder, udover at spilleret på Løvbjerggård, har du også mulighed for at spille sammen med en af klubber i klubben, som er 3 sociale klubber for herre, damer og seniorer.

Du kan læse meget mere om medlemskaber af Nivå Golf HER.