Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Costa del sol

Støt Nivå Golf – Book bolig, bil og greenfee pakker til rejsen på Costa del Sol.

Går du og tænker på snart skal på golfrejse til Costa del Sol, så tage et kig på SkanGolf’s nye koncept som kan give dig en god besparelse på den samlede golfrejsen.

… og så støtter du samtidig Nivå Golf.

Nyt koncept indenfor golfrejser

SkanGolf’s nye koncept bygger på at man selv booker et billigt fly, og derefter kan du booked resten (Ophold, billeje og greenfees) hos SkanGolf. For er man villig til at bruge tid på at finde en billig flybillet, ja så gør man jo allerede den første besparelse her. Den næste besparelse gør du gennem SkanGolf’s lave priser på tilbud, der alle ligger under gennemsnittet for den samme ferie solgt som pakkerejse.

Dansk webside og kundeservice

Både websiden og kundeservice er dansk, og der kan også bookes greenfee pakker til discount priser på mere end 40 baner. Heriblandt 9-huls baner hvor også begyndere er velkomne, og helt op til de kendte mesterskabsbaner og femstjernede golfanlæg.

Top service til medlemmerne

SkanGolf har lover at tage sig godt af Nivå Golf Klubs medlemmer nede på Costa del Sol, og påpeger den gode og personlige service der kan ydes. Og den fordel det er at deres personale dagligt er til stede på kysten, og aldrig er længere væk end en opringning.

For booking kontakt venligst Morten fra SkanGolf på info@skangolf.com eller læs mere om SkanGolf på deres hjemmeside:www.SkanGolf.com