Begynderudvalget i Nivå Golf Klub

Formålet med Begynderudvalget er:

• At bibringe begyndermedlemmer/prøvemedlemmer den fornødne viden og kunnen – således at de hurtigst muligt opnår indsigt både i golfspillets regler og i golfspillets ånd, så de kan spille på stor bane, og hér opføre sig og ”gebærde” sig, så man tager de fornødne hensyn til banen, til medspillere i egen bold og til spillere i bolde foran og bagved, så man fremmer spillet, følger golfreglerne og de lokale regler, og i det hele taget evner at gennemføre en golfrunde på en sikker og hensynsfuld måde.

Begynderudvalgets arbejde foregår dels ved teoriundervisning, samt de efterfølgende kaninmatcher, hvor erfarne spillere fra klubben, sammen med eleverne, gennemgår de forskellige facetter af spillet på banen. Der lægges stor vægt på, at eleverne lærer og forstår brugen af golf- samt etikettereglerne.

For at fremme det sociale samvær i klubben arranger begynderudvalget desuden turneringer for begyndere samt let øvede én gang om måneden i sæsonen. Dette giver nye spillere en god mulighed for at finde sammen med andre spillere og derigennem få en god indgang til klublivet på forskellige planer.

Udvalgsformand:

Peter Lohse

Øvrige medlemmer af begynderudvalget:

Carl Lindstrøm – mail Hans Peter Broberg – mail
Anette Tetens