Dine oplysninger

  Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Vælg modtager?

  Hvordan kan vi hjælpe?

  Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Dit spørgsmål/kommentar*


  Booking/Golfbox

  Brugernavn:
  Password:

  Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

  Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

  Spil i Old Tigers regi

  Old Tigers arrangerer golfrunder hver mandag og hver torsdag (helligdage undtaget). Om sommeren (april til oktober/november) spiller vi på Løvbjerggård med første start kl 7:50 om mandagen og kl. 7:30 om torsdagen. Om vinteren spiller vi på Toftegård med første start kl. 8:30.

  Tilmelding til spil foregår på GOLFBOX. Til spil om mandagen er sidste frist for tilmelding lørdag kl. 13:00 og til spil om torsdagen er sidste frist tirsdag kl. 13:00.

  Du modtager en mail med besked om dit starttidspunkt, samt hvem du skal spille sammen med. Du bør være klar til at slå ud ca. 10 min.før din starttid. I tilfælde af forfald bør du ringe afbud til en af dine medspillere. Du kan finde deres telefonnumre på medlemslisten.

  På de ordinære spilledage spiller vi Stableford.

  I august 2018 har bestyrelsen udsendt en vejledning for at få spillet til at glide bedre. Du kan læse vejledningen HER

  I oktober 2018 har bestyrelsen fulgt op med en vejledning i udfyldelse af scorekort. Du kan læse denne vejledning HER

  MÅNEDSAFSLUTNING

  I sæsonen (når Løvbjerggård er åben) har vi en gang hver måned (oftest den første mandag i måneden) månedsafslutning med gunstart kl. 8:00 (mødetid kl. 7:30) og med efterfølgende spisning.

  Tilmelding til månedsafslutning med efterfølgende frokost skal af hensyn til køkkenet ske senest den forudgående onsdag kl. 18:00. Deltagergebyret for deltagelse i månedsafslutningen er 130 kr. Gebyret dækker deltagelse i turneringen og den efterfølgende frokost. Betalingen sker i Golfbox. Dankort er nødvendigt til betalingen.

  Hvis du har brug for en alternativ frokost (allergi, vegetar), skal du selv aftale det med restauranten senest fredagen før. Udgiften hertil skal holdes indenfor prisen for den fælles frokost.

  MÅNEDSSPILLET

  Hver måned præmierer vi de 3 damer og de 3 herrer, som på 3 spilledage i månedens løb har opnået flest stablefordpoint. For at deltage i dette månedsspil er det vigtigt, at du bytter scorekort med din markør, og at I udfylder månedsspil kortet omhyggeligt med dato, score samt læseligt navn og nummer på spiller og markør. Kortene ligger i starterhuset og kan hentes før eller efter spillet.

  Scores på over 36 stablefordpoint bliver kun medregnet i månedsspillet, såfremt runden er spillet som EDS og er indberettet i golfbox og godkendt af markør. Månedsspil kortet afleveres i Old Tigers postkasse på gangen ved omklædningsrummene.

  Til månedsafslutningerne spiller vi enten Slagspil (brutto eller netto), Stableford eller Mexican/Texas Scramble.

  I forbindelse med månedsspillet udnævnes også månedens eventuelle “Gazelle”. En Gazelle er den spiller, der i månedens løb har lavet den højeste score i en runde på mindst 37 points. Der er særskilte præmier til damer og herrer. En Gazelle-spiller kan ikke få andre præmier i månedsspillet, og scoret skal været indberettet i Golfbox.

  HULSPILS TURNERING

  Indbydelse til Old Tigers Hulspil Turnering 2020 kan ser HER

  Mestre i Old Tigers Hulspil 2019: Birgit Olsen og Warny Munch. 2. pladserne blev besat af Lise Lotte Loran og Bo Juul.

  Svend Erik Nielsen stod for turneringen.

  Gennem hele sæsonen spilles en hulspilsturnering. En spændende spilleform, som først spilles som “gruppespil” og senere som en “cup” turnering, hvor man spiller en mod en, og vinderen går videre i turneringen, indtil finalen, hvorefter den endelige vinder kan kåres. Samtidigt opfordrer vi Old Tigers medlemmer til at tage del i klubbens hulturnering. Hvis det indebærer spil i weekender, skal hverdagsmedlemmer ikke betale greenfee.

  Old Tigers gennemførte igen i 2019 en hulspilsturnering for alle seniorklubbens medlemmer. Da spillet er noget anderledes end det sædvanlige slagspil, har vi udarbejdet en vejledning i, hvordan hulspillet foregår. Du kan læse vejledningen via dette LINK.

  Via dette LINK kan du læse mere om forskellen mellem slagspil og hulspil.

  Texas Scramble

  Ved ca. hveranden månedsafslutning spiller vi Texas scramble som hold med 3 eller fire spillere.

  Spilleudvalget danner hold med 4 spillere, således at gennemsnittet af holdenes handicap er nogenlunde ens.

  Det kan være nødvendigt at lave enkelte 3- mands hold.

  Spillerne på 4-mands holdene driver alle ud. Herefter vælger man en af boldene og de 3 andre på holdet spiller herfra. Sådan fortsætter man til bolden er i hul. Alle spillerne skal have valgt mindst 4 drives.

  Såfremt en spiller forlader banen før tid, kan holdet kun fortsætte såfremt spillerne har haft sine 4 drives. De skal fortsætte efter de ovenstående regler for 4-mandshold. Det er stadig  ikke tilladt at slå, hvis ens bold er blevet valgt.

  3-mands hold spiller efter regler, hvor alle må slå hver gang. De skal alle have mindst 5 drives. Forlader en spiller her banen før tid skal hun/han have 5 drives valgt for at holdet kan fortsætte.

  PS! At 4-mands holdene ikke kan fortsætte som 3-mands hold skyldes, at man på denne måde kan gøre holdet stærkere, hvis den dårligste spiller forlader banen.

  Det er heller ikke muligt for de 3 resterende spiller at få 5 drives godkendt, når der er brugt 4 drives af den spiller der forlader banen.

  NISSE TURNERINGEN

  I december måned afholder vi en nissetunering. Turneringsformen afhænger af vejrforholdene, og kan i værste fald blive afviklet ved bankospil.