Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Spil i Old Tigers regi

Old Tigers arrangerer golfrunder hver mandag og hver torsdag (helligdage undtaget). Om sommeren (april til oktober/november) spiller vi på Løvbjerggård med første start kl 8:00 om mandagen og kl. 7:40 om torsdagen. Om vinteren spiller vi på Toftegård med første start kl. 8:30.

Tilmelding til spil foregår på GOLFBOX. Til spil om mandagen er sidste frist for tilmelding lørdag kl. 13:00 og til spil om torsdagen er sidste frist tirsdag kl. 13:00.

Du modtager en mail med besked om dit starttidspunkt, samt hvem du skal spille sammen med. Du bør være klar til at slå ud ca. 10 min.før din starttid. I tilfælde af forfald bør du ringe afbud til en af dine medspillere. Du kan finde deres telefonnumre på medlemslisten.

På de ordinære spilledage spiller vi Stableford.

I august 2018 har bestyrelsen udsendt en vejledning for at få spillet til at glide bedre. Du kan læse vejledningen HER

I oktober 2018 har bestyrelsen fulgt op med en vejledning i udfyldelse af scorekort. Du kan læse denne vejlening HER

MÅNEDSAFSLUTNING

I sæsonen (når Løvbjerggård er åben) har vi en gang hver måned (oftest den første mandag i måneden) månedsafslutning med gunstart kl. 8:00 (mødetid kl. 7:30) og med efterfølgende spisning.

Tilmelding til månedsafslutning med efterfølgende frokost skal af hensyn til køkkenet ske senest den forudgående onsdag kl. 18:00. Deltagergebyret for deltagelse i månedsafslutningen er 130 kr. Gebyret dækker deltagelse i turneringen og den efterfølgende frokost. Betalingen sker i Golfbox. Dankort er nødvendigt til betalingen.

Hvis du har brug for en alternativ frokost (allergi, vegetar), skal du selv aftale det med restauranten senest fredagen før. Udgiften hertil skal holdes indenfor prisen for den fælles frokost.

MÅNEDSSPILLET

Hver måned præmierer vi de 3 damer og de 3 herrer, som på 3 spilledage i månedens løb har opnået flest stablefordpoint. For at deltage i dette månedsspil er det vigtigt, at du bytter scorekort med din markør, og at I udfylder månedsspil kortet omhyggeligt med dato, score samt læseligt navn og nummer på spiller og markør. Kortene ligger i starterhuset og kan hentes før eller efter spillet.

Scores på over 36 stablefordpoint bliver kun medregnet i månedsspillet, såfremt runden er spillet som EDS og er indberettet i golfbox og godkendt af markør. Månedsspil kortet afleveres i Old Tigers postkasse på gangen ved omklædningsrummene.

Til månedsafslutningerne spiller vi enten Slagspil (brutto eller netto), Stableford eller Mexican/Texas Scramble.

HULSPILS TURNERING

Den aktuelle stilling i årets hulspil:

Damer 27/5-19   –   Herrer 27/5-19

Gennem hele sæsonen spilles en hulspilsturnering. En spændende spilleform, som spilles som en “cup” turnering, hvor man spiller en mod en, og vinderen går videre i turneringen, indtil finalen, hvorefter den endelige vinder kan kåres.

Old Tigers gennefører igen i 2019 en hulspilsturnering for alle seniorklubbens medlemmer. Da spillet er noget anderledes end det sædvanlige slagspil, har vi udarbejdet en vejledning i, hvordan hulspillet foregår. Du kan læse vejledningen via dette LINK.

Via dette LINK kan du læse mere om forskellen mellem slagspil og hulspil.

NISSE TURNERINGEN

I december måned afholder vi en nissetunering. Turneringsformen afhænger af vejrforholdene, og kan i værste fald blive afviklet ved bankospil.