Resultater Old Tigers turneringer

Resultaterne fra Old Tigers Juleturnering 9. december 2019

Mandag den 9. december havde Old Tigers månedsafslutning med 56 deltagere.

Vejrudsigten havde lovet blæst og lidt regn hele formiddagen, men denne gang fejlede vores formand, Vagn, med at tale vejrguderne til fornuft. Vi fik rigeligt med regn og vind, så det blev en våd og kold golfdag med mange udfordringer på både Toftegaard og Par3 banerne. Det hele bliver altid vanskeligere, når græsset er vådt og langt. Greenkeeperne har jo svært ved at klippe græsset, når der er så vådt på banerne.

Vi spillede Foursome (parturnering) med gunstart. Parret spiller én bold og skiftes til at slå til bolden. Og skiftes til at slå fra teestederne. Vi spillede på både Toftegård og Par3 banen, så vi på denne måde skulle gennem 18 huller. Desuden havde Spilleudvalget gjort det hele endnu vanskeligere ved at opsætte forhindringer på hul 5, 8 og 9 på Toftegaard, og tvinge alle til at potte med en meget speciel potter på hul 6.

Spillet blev gennemført i fint tempo, så alle var inde efter 3 timers spil.

Efter spillet serverede Ivan en flot julefrokost med ris a’lamande  på 1. sal. Og der var fine mandelgaver til alle bordene. Et Old Tigers arrangement med masser af hygge og god stemning. Og vi nåede alle at blive både tørre og varme, inden frokosten var overstået.

Alle skulle mærke, at det var vores juleturnering, så der var præmier til alle. Aller først blev der trukket lod om tre vin præmier. Derefter var der præmier til de fem bedste par, og som noget helt nyt var der også præmie til det flittigste par – altså dem, der havde brugt flest slag på runden. Præmierne til dagens vindere var igen rød- eller hvidvin fra Allerød Vinhandel. Og Mie havde pakket en masse små julegaver, så hun var til sidst rundt med Julemandens sæk, som havde gaver til alle, der ikke allerede havde vundet noget.

1. pladsen:

• Warny Munch og Tove Møller med 85 slag og 57,5 points

2. Pladsen

• Bennith Jensen og Birgitte Larsen med 86 slag og 60,5 points

3. pladsen

• Asger Houe og Anne-Marie Hoff med 89 slag og 61,0 points

4. Pladsen

• Henning Kryger og Birte Ludvigsen med 90 slag og 61,5 points

5. pladsen

• John Loran og Peter Prag med 92 slag og 62,5 points

28. pladsen med flest slag

• Bjarne Hansen og Lisa Haurum med 115 slag og 88,5 points

Lodtrækning med tre heldige par

• Grete Bertelsen og Svend Erik Nielsen, Hanne Høybye og Lars Olsen samt Kurth Gydesen og Helen Glejsted

Venskabsturnering med Helsingør 19/8-2019

En hyggelig tradition blev gentaget med 31 gæster fra Helsingør Golfklub og 39 Old Tigers. Vi var begunstiget af dejligt golfvejr, hvor eneste vejrmæssige udfordring var lidt vind, der kunne drille.

Turneringen blev spillet som en tællende stableford i 4 rækker på Løvbjerggaard med gunstart kl. 8.30. Vi sluttede med en dejlig frokost i teltet kl. 12.30.

Resultater af turneringen

Række 1. plads 2. plads 3. plads
A Jan Reib, H  36P Jørgen Wittrog, N  32P Elisabeth Amnitzbøll, H  30P
B Asger Houe, N  28P Hans Ring, H  27P Niels B. Andersen, H  27P
C Janne Olsen, N  34P Ib Haurum, N  30P Mogens Dehlsen, N  27P
D Mie Hoff, N  28P Christian Jensen, N  26P Sven Erik Nielsen, N  26P
Matchresultat: Nivå  712 P Helsingør  648 P

Nivå blev samlet vinder med 712 points mod Helsingørs 648 (Summen af de 30 bedste scores). Så pokalen flyttede til Nivå!

Nærmest hullet

Hul 8: Ulla Hollund, Nivå – 163 cm og Vagn Ludvigsen. Nivå – 221 cm