Medlemskab

Medlemskab af Seniorklubben Old Tigers

Fuldtids- og hverdagsmedlemmer af Nivå Golf Klub kan blive medlemmer af Seniorklubben Old Tigers.

For at blive optaget som medlem skal damer være fyldt 55 år og herrer være fyldt 60 år.

Indmeldelse sker ved indbetaling af årskontingentet på 300 kr. på Old Tigers bankkonto:
Reg. nr. 2266  konto nr. 5 367 294 495 eller på MobilePay: Nr.: 19793

Ved indbetalingen oplyses DGU medlems nummer samt navn.

Samtidigt mailes følgende oplysninger til Lars Kristensen: lars@wld.dk

Medlemsnummer, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse
til brug for Old Tigers medlemskartotek. Desuden har vi brug for et digitalt foto til brug for vores medlemsliste.

Ved indmeldelse i Old Tigers giver du samtidig dit samtykke til, at Old Tigers bruger dit billede og dit telefonnummer på klubbens hjemmeside. Hvis du ønsker oplysningerne om dit medlemsskab af OT fjernet fra hjemmesiden, skal du give besked til Lars Kristensen eller Vagn Ludvigsen. Herefter vil oplysningerne blive fjernet.

Husk at meddele Lars Kristensen, når der sker ændringer i adresse, telefon eller mail.

Medlemskabet forlænges for det følgende år ved indbetaling af kontingent senest 31. januar. Medlemskabet ophører automatisk ved at undlade at indbetale kontingent, men kan genopnås ved fornyet indmeldelse efter ovenstående retningslinier.

Old Tigers Polo – Klik for at se priser og bestillingsliste

Bestilling mailes til eller den printes og afleveres til Lars Kristensen.