Golfture/Rejser

Billedet er fra Araslöv i Sverige september 2019.

Old Tigers udlandsrejser i 2020 er begge aflyste p.g.a. Corona restriktionerne:

Husk, at alle betalinger vedr. rejser skal ske til:
    Konto: 1329 8983 674 896

Nivå Golf Klub er via DGU tilmeldt en rejseforsikring i DIF regi. Læs mere om betingelserne her: DIF Rejseforsikring

Vi er blevet spurgt, om man kan betale sin rejse med et “Mastercard”. Det er desværre ikke muligt, da selskabet bag Mastercard tager meget høje gebyrer for betalingen. Det er ikke lovligt at lade den enkelte afsender af pengene betale. Undersøg, om jeres mastercard forsikring dækker, hvis rejsen ikke er betalt med kortet. Hvis den ikke gør, må I sørge for at være dækket på anden måde.

I kan læse programmerne for arrangementerne ved at klikke på den grønne tekst.

OT – Polen 2020

Rejsen foregår fra 14. – 20. juni 2020. Der bliver åbnet for tilmelding den 1. april. Tilmelding sker herefter i Golfbox efter “først til mølle”.

OT – Sverige 2020

Rejsen foregår i dagene 1. – 2. september 2020. Igen i 2020 går turen til Araslöv. Du kan læse rejsens program ved at klikke ovenfor..

Old Tigers indlandsture i 2020:

Der blev gennemført en hyggelig tur til Hornbæk den 16. juni.

Tur til Odsherred Golfklub

8. – 9. september indbyder Old Tigers til en tur til Odsherred Golfklub med overnatning på Hotel Højbysø i Højby.

I kan læse om turen ved at klikke på linket over disse linier.