Golfture/Rejser

Billedet er fra Araslöv i Sverige september 2021.

Old Tigers inviterer til spændende ture i 2022.

Der kommer orientering i Nyhedsbreve og her på hjemmeside, så snart de enkelte ture og rejser er på plads.

Asserbo Golfklub den 18. maj

Årets første golftur går  til Asserbo Golfklub onsdag d. 18. maj, hvor vi vil benytte os af deres ”gul onsdags” tilbud om greenfee og mad fra tavlen til 300 kr.

Vi har reserveret tider til 36 spillere med løbende start fra kl.9.30. Damer spiller fra rød tee og herrer fra blå tee. Der er tale om en hyggetur uden præmier baseret på individuel transport.

Tilmelding i golfbox under ”18. maj Old Tigers i Asserbo” åbner d. 21. marts kl. 18.00 og lukker d. 4. maj kl. 18.00. Først til mølle og evt venteliste.

Pris: 300 kr. for greenfee og mad fra tavlen betales senest d. 4. maj til  Old Tigers rejsekasse:

Nordea: Reg. nr. 1329 konto nr.: 8983 674 896.

Ønske om buggy meddeles ved tilmeldingen og betales individuelt på dagen i Asserbo. Aftaler om deling af buggy meddeles kontaktpersonerne ad holdsætning. Asserbo er en meget kuperet bane, og der kan være stor efterspørgsel på buggier. Vi vil derfor gerne have besked om ønske om buggy  så hurtigt som muligt,

Adresse: Asserbo Golfklub Bødkergaardsvej 9, 3300 Frederiksværk

Kontaktpersoner:

Lene Laurberg (tlf. 51720849)

Jens Greve (tlf.20407206)

Sommertur til Pejsegården i Brædstrup

Søndag den 12. til torsdag den 16. juni

Igen i år bliver vores sommer golftur i Danmark.

Vi skal på en 4 dages tur til Hotel Pejsegården  med golfspil på banerne Skanderborg, Horsens og Vejle.

Transport til Brædstrup og til banerne bliver i egen bil.

Søndag  12.6.  Ankomst sidst på eftermiddagen. Velkomstdrink og middag  kl. 19.00

Mandag 13.6.  Skanderborg GK.  Baglæns gunstart  kl. 10.00. Velkomstdrink og middag  kl. 19.00

Tirsdag  14.6   Horsens GK. Baglæns gunstart  kl. 10.00. Velkomstdrink og middag  kl. 19.00

Onsdag  15.6.  Vejle Gc.  Parken / Skoven  start på to sløjfer  kl. 10.00. Velkomstdrink og festmiddag  kl. 19.00

Torsdag 16.6.  Morgenmad og check ud fra hotellet

Pris for turen: Pr. person i dobbeltværelse 3.500 kr. / i enkeltværelse 4.100 kr.

Prisen dækker:  4 x velkomstdrink

4 x overnatning på Hotel Pejsegården, incl. morgenmad

3 x sandwich med en vand til turen

3 x 2 retters menu, excl. drikkevarer søndag, mandag og tirsdag

1 x 3 retters festmiddag incl 1/2 fl. vin

3 x green fee

Præmier til de dygtige vindere

Tilmelding åbner 4. april kl.18.00 i Golfbox. Navn på turneringen er: ”13-06-2022 OT Skanderborg” efter først til mølle princippet.

Max. antal deltagere er 52.

Hvis man ønsker buggy er prisen 300 kr. pr. dag. Meddeles ved tilmeldingen og afregnes i Brædstrup.

Hvis man kun ønsker 2 x golf, reduceres prisen med 200 kr.

Betaling senest 18. maj 2022 til Old Tigers rejsekasse: Nordea konto: 1329 8983 674 896

Ved afbud efter 18. maj hæfter man for det indbetalte beløb, men har mulighed for at overlade (sælge) sin plads til en anden deltager.

Old Tigers / Jens, Lene, Hanne og Gitte

Kontaktperson er Hanne Høybye.  Mobil  60406712 ,  mail

Old Tigers Sverigestur 2022

Tirsdag 30. august – onsdag 31. august

Kære Old Tigers

Turen går igen i år til Araslöv Golf og Resort og transporten vil ligeledes i år være med bus, så I kan slappe af i de bløde sæder før og efter golfrunderne.

Vi mødes tirsdag 30. august på parkeringspladsen ved   Kammerrådensvej (21), 2970 Hørsholm, Kl. 06.30, med afgang kl. 06.45.

Ankomst Araslöv senest kl. 10.15.

Starttiderne vil være fra kl.10.40 på Norra og Södra baner. Vi spiller 18 hullers Stableford og er fordelt på de to baner. Herefter bliver vi i transporteret til indkvartering på Golfhotellet.

Araslöv Resort sørger for transport frem og tilbage til Restauranten til aftenens middag. Trænger man til en frisk gåtur efter middagen, tager det kun 20 min at gå tilbage til hotellet – med guide.

Onsdag 31. august spiller de 2 første bolde ud kl. 09.00, og på 2. dagen spilles 18 hullers Texas Scramble, hvor alle skifter til den anden bane.

Vores bus vil inden da sørge for transport til morgenbuffeten i Restauranten.

Efter spillet samles vi til sen lunch og præmieuddeling i Restauranten.

Forventet hjemkomst onsdag 31. august kl. 20.00.

Prisen for dette er:

• person i dobbeltværelseKr.  2.300-
    • person i enkeltværelse   Kr.  2.450,-  (begge med forbehold for større kursstigninger)

Alle værelser har bad og toilet.

Prisen dækker:

• Transport i bus fra/til ovennævnte parkeringsplads
    • 1 overnatning, incl. morgenmad
    • 2 x green fee
    • 3 – retters menu tirsdag aften, incl. ½ flaske vin
    • Lunch onsdag efter runden
    • Præmier til vindere, individuelt på førstedagen og hold på andendagen

Tilmeldingen åbner fredag 10. juni kl. 18.00 på Golf Box, på turneringen ”30.08.2022 Old Tigers Araslöv”, efter først til mølle-princippet. Ved tilmeldingen bedes du oplyse, om du ønsker enkeltværelse eller delt dobbeltværelse, og hvem du i så fald har aftalt at dele værelse med. Max. antal deltagere er 48 personer.

Betaling skal foretages senest fredag den 22. juli 2022 til Old Tigers rejsekasse:

Nordea, konto: 1329 8983 674 896

Såfremt betalingsfristen ikke overholdes, kan de reserverede pladser overlades til medlemmer på en evt. venteliste. Ved afbud efter den 22. juli hæfter man for det indbetalte beløb, men har mulighed for at overlade (sælge) sin plads til en anden deltager.

Kontaktpersoner:  Anne-Marie Hoff og Lene Laurberg

Husk, at alle betalinger vedr. rejser skal ske til:
    Konto: 1329 8983 674 896

Nivå Golf Klub er via DGU tilmeldt en rejseforsikring i DIF regi. Læs mere om betingelserne her: DIF Rejseforsikring