Nivå Golf Klubs Mesterskab 2019

Klik på billedet for at se flere billeder fra klubmesterskabet

Klubmesterskaber: Hulspil fra april til august

Hulspils turneringen blev spillet over 5 runder fra maj med finale i august. Der var tilmeldt 23 spillere i A Rækken og 20 i B Rækken. I A Rækken vandt Ulrik Finnemann 4/3 over Thomas Baltzer Nielsen. Ulrik får dermed sit navn på pokalen. I B-rækken blev Ole Nielsen klubmester ved at vinde 2/1 over Benny Nielsen.

Klubmesterskaber: Slagspil den 31. august og den 1. september

Lørdag den 31. august 2019 stillede 90 deltagere op til årets Klubmesterskaber. De rækker, der skulle spille 2 runder om lørdagen, startede kl. 8.00. Dagens sidste bold – de 3 juniorer – slog ud på deres 2. runde kl. 15. Du kan se alle resultater fra de to dage i Golfbox. Du kan bruge dette LINK

Med cut i flere rækker var der 51 spillere til start om søndagen. Super Veteran Herrer slog ud kl. 8.00, og førerbolden for herrerne i Åben Række slog ud som dagens sidst bold kl. 11.

Ved klubmesterskaberne spilles der slagspil. Det betyder, at der spilles, indtil bolden er i hul. Det giver nog­le udfordringer, hvis man kommer galt afsted. Vi så da også spillere, der brugte mere end 10 slag på et hul.

Det bør ikke afholde klubbens medlemmer fra at stille op i årets eneste slagspil turnering og endda over 2 eller 3 runder for at finde den rigtige klubmester.

I rækkerne Veteran og Super Veteran var der kun 2 damer i hver række. Det er for lidt i forhold til Turne­rings­betingelserne, men vi valgte at belønne de modige damer med at spille om et rækkemesterskab.

I Senior Rækken stillede sidste års mester vores chefgreenkeeper Erik Groth Andersen op igen. På første dagen spillede han banen i 70 slag. Det vil sige en under Par. Medvirkende hertil var en Eagle på hul 4. (Par 5 hul).

Om søndagen blev Erik ifølge ham selv lidt svagere. Det blev til 76 slag, med et samlet resultat på +4, og han blev med dette resultat klubmester i Senior Rækken.

Junior Rækken med 3 deltagere spillede 2 runder om lørdagen. Desværre kunne Emil ikke spille om søndagen, hvor der kun kom to juniorer til start. Sidste års juniormester Noah Lundskær var favorit, og han førte da også gennem alle 3 runder og sluttede som juniormester 2019 i 242 slag. Det er 29 slag over par.

Vi har ikke haft dame klubmestre i Åben række de sidste 3 år, så vi var glade for, at 3 damer, stillede op i år.

Klubmester 2019 Damer Åben række blev Annette Norden med 273 slag eller 60 over par. Anette var også Dame Klubmester i 2013. Den bedste runde havde Susanne Fagerberg om søndagen med 87.

I Åben Herrer var der 18 spillere til start. De to sidste års klubmester, Philip Hartig og Robin Lundskær var favoritter til at blive klubmester. Efter de 2 runder om lørdagen bestod førerbolden om søndagen af Ulrik Finnemann +10, Robin Lundskær +7 og Philip Hartig +5. Robins +7 kom fra runde 2 i 78 slag.

Finalerunden mellem Philip og Robin blev meget lige og sluttede i den største spænding om, hvem der skulle vinde. Begge var +8, da de slog ud på hul 15. På hul 15, 16 og 17 spillede de begge til birdie, så de stod lige på +6 før sidste hul. På hul 18 fik Philip par, mens Robin fik en birdie, og dermed blev han Klubmester 2019 med 1 slag i forskel. Tillykke med det. Robin var også klubmester i 2006, 2008, 2009 og 2011.

Vi siger tillykke til Klubmestrene i alle rækker, og til alle deltagere siger vi tak, og det gælder ikke bare om at vinde men også om at være med.

Du kan se billeder fra de to dage via dette LINK

Nivå Golf Klub

Turneringsudvalget