Klubturneringer og andre aktiviteter

Her kan du få overblik over Nivå Golf Klubs turneringer og andre aktiviteter

KLIK HER for at se Nivå Golf Klubs aktivitetskalender.

Spil med Eliten 30. maj 2021

Den 30. Maj blev der afholdt “spil med eliten”. Vejret var helt fantastisk, hidtil bedste solskinsdag, i år. Så rammerne var sat for en fantastisk dag, og man kan roligt sige at det blev en fantastisk og mindeværdig dag. Der blev spillet god golf og humøret var højt hele vejen rundt, Der var hele 9 indlagte konkurrencer, specielt skal nævnes hul 8, hvor man kunne spille tættest pinden mod Noah. Der var samlet 4 tættest pinden, 2 længste drive, tættest snoren hul 1, tættest pinden i 2 på hul  2. Efter 4,5 timer i bagende sol, var det dejligt at kunne få en kold øl/vin skænket af vores nye restauratøre. Og efter lidt godt til ganen og til maven, var det tid til et overdådigt præmiebord, og en marathon præmieoverrækkelse med klappepræmier. Kan ikke nævne alle vindere så vil blot nævne række vindere:
    Damerækken
    1.Ramona Molnar. (vinder længste drive hul 5 og 10)
    2. Bente Svenningsen
    3. Susanne Jônsson (vinder tættest snoren hul 1)
    Herrerækken
    1. Rasmus Kruse Eriksen
    2. Juno Jensen
    3. Martin Norden
    Vinder holdkonkurrencen.
    Miltoft/Norden/Eriksen/Larsen
    Stort tillykke til alle vindere. Men ikke mindst skal lyde en kæmpe tak til Michael Meyer, som havde sørget for et helt fantastisk arrangement. En stor tak skal også lyde til dem i eliten og andre, som har hjulpet til med praktiske ting og ikke mindst at sponsorere alle de lækre præmier. En stor sponsor tak til Morten Westergaard (Westergaard tømrer entreprise), Sørenn Salsby (Salsby Murer entreprise), Robins Golfakademi, Anders Dahl Nielsens golf akademi, Vest VVS. Bjarne Nielsen Automobiler Birkerød, Mars Danmark, Steven Mannot Sommervoll og Klovnevand, danske hospitalsklovne. by Denice. Tak til mr. NN.for at sponsorere en præmie til Eliten.
    Rigtig god sommer til jer alle.

Se de mange billeder fra dagen HER.

Nybolig/Nykredit • Åbningsturneringen 2. maj

Åbningsturneringen 2. maj blev gennemført i dejligt golfvejr. Solen var fremme og vinden var let.

Så det blev en dejlig dag for de 80 deltagere i turneringen. I kan læse resultaterne i GOLFBOX

Thomas Jürgensen fra Nybolig i Fredensborg overrakte de flotte præmier fra de to sponsorer.  Og der  var 4 dejlige flasker Cava i klappræmier til 4 heldige spillere udenfor præmierækken.