Træning

Træningsdag for juniorer:

Mandag kl. 16.30-17.30 – Nye golfere – Mødested ved klubhuset

Onsdag kl 16.00-16.50 – hveranden uge (9/9, 23/9 og 7/10 2020) – Orange gruppe (Let øvede) mødested: Driving Range

Fredag kl. 16.15-17.30 – Øvede juniorer – Mødested: Driving Range (Tjek på facebook)

Trænere:

PGA-træner Robin Lundskjær – mobil 4084 7386 –
    Husk træningen er en meget stor del af golfen!

Aktiviteter

Som juniorspiller i Nivå Golfklub kan du deltage i mange turneringer under Dansk Golf Union, blandt andet Juniorholdturnering, Minitour, JDT og JuniorCup.

Hvis du er ny juniorspiller, kan du her på hjemmesiden se, hvordan du kan tage et Golfkørekort. Der vil ske en individuel vurdering af dine færdigheder, og du vil få et lille hæfte, som du kan benytte til selv at træne mellem arrangementerne.

Du kan altid få hjælp af en fra Juniorudvalget, find os under menupunktet “Juniorudvalget