Træning

Alle juniorspillere i Nivå Golfklub har mulighed for at deltage i træning arrangeret af juniorudvalget i samarbejde med klubbens Pro, Robin Lundskær.

Vi har inddelt alle juniormedlemmer i 4 grupper, ud fra følgende principper:

• Gr.1: Alle nye og uerfarne juniorer der er ved at tage langbanekortet, se Langbanekort og udviklingsplan.
    • Gr.2: Juniorer der har taget langbanekortet, men som ikke ønsker at bruge for meget tid på golfen.
    • Gr.3: Juniorer der vil spille turneringer, spille sig ned i handicap og udvikle sig.
    • Gr.4: Juniorer der er indlemmet i eliten

I vinterhalvåret arrangeres indoor golftræning for alle.

Træningstider, Forår 2021:

Kl. Mandag1 Tirsdag Onsdag Torsdag2 Fredag Lørdag3
    12:00 – 13:00 Gr.3 + Gr.4
    16:15 – 17:00 Gr.1 + Gr.2
    (Gr.3 + Gr.4)4
    17:00 – 18:00 Gr.3 + Gr.4
    18:00 – 18:30 Gr.3 + Gr.4

1 Mandagstræning for gruppe 1 + 2 starter den 5. april (til den 21. juni)

2 Torsdagstræning for gruppe 3 +  4 starter den 8. april (til den 24. juni)

Lørdagstræning for gruppe 3 + 4 afvikles på følgende lørdage: 17. april / 1. maj / 22. maj  / 5. juni og 26. juni.

4 Gr. 3 og Gr. 4 kan møde op til mandagstræning og vende weekendens turneringserfaringer med træneren, men træningen er generelt for gruppe 1 + 2.

Specielt for Gr. 3 og Gr. 4 forventes det at juniorerne møder ind min. 15 minutter før selve træningen og altid selvtræner i yderligere min. 30 minutter efterfølgende.

Indoor-træning er kun for juniormedlemmer (ingen prøvetræning) og foregår i Indoor Golf, Fredtoftevej 19, 2980 Kokkedal