Juniorer

Velkommen til Nivå Golfs Juniorafdeling

Vores vision er at tilbyde junioraktiviter, hvor alle børn og unge kan følge både en sportslig og en social udvikling.

Vores aktiviteter er baseret på udviklingstrappe, der tager højde for de forskellige trin i sportsudvikling og børns udvikling. Vi deler primært børn og unge i grupper baseret på alder og erfaring.

I aktiviteterne arbejder trænere, ledere og forældre sammen, så børn og unge har det sjovt, udvikles og får venner.

Kig i panelet til venstre og tag en “tur rundt” i juniorafdelingen.

Vil du gå til Golf?

Hvordan kommer jeg i gang?

Har du lyst til at se om golf er noget for dig, så skal du være meget velkommen til at komme til træning 2-3 gange og prøven sporten.
Du kan blot møde op ved klubhuset en mandag kl. 16.30. Her møder du andre juniorer og en eller flere voksne fra juniorudvalget.

Når du melder dig ind i Nivå Golf Klub, og hvis du er mellem 5 og 17 år, bliver du automatisk en del af JuniOr klubben.

I starten handler det om at lære at omgås hinanden i klubben. Du lærer klubben at kende, du lærer, at sikkerhed er en meget vigtig del af det at spille golf, og du begynder at stifte bekendtskab med de forskellige baner, som klubben råder over, ligesom du også vil lære de mange regler i golf.

Afhængig af din alder og hvor dygtig (og flittig) du er, vil du også begynde at få træning af vores Pro træner.