Juniorer

Velkommen til Nivå Golfs Juniorafdeling

Junior og ungdomsarbejdet i Nivå Golfklub har til formål at udvikle juniorspillerne i klubben. For at gøre det, afholder klubben en række aktiviteter, som beskrevet nedenfor. Aktiviteterne koordineres af juniorudvalget i samarbejde med klubbens Pro, Robin Lundskær.

I Nivå Golfklub er vi meget stolte af at have nogle af Danmark bedste faciliteter til juniorer, idet vi blandt andet har:

• 3 baner som er yderst velegnede til juniorer og juniorernes udvikling.
    • 1 meget stor driving range (med gratis bolde til juniorer).
    • Gratis Pro-træning til juniorerne.
    • Juniorlokale

Her på siden kan du læse flere generelle ting, om det at gå til golf i Nivå Golfklub. Samtidig synes vi, at du skal besøge juniorafdelingens facebook-side… KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN…  for her vil du løbende kunne følge med i, hvad der ellers sker i juniorafdelingen.

Hvordan kommer jeg i gang:

Mød enten op til en ”træning”, se træningstider nedenfor (Gr.1), eller mød op i klubhuset, og aftal nærmere med shoppen eller sekretariatet. Du kan også aftale nærmere med juniorudvalget, se Juniorudvalg og Kontakter

I Nivå Golfklub har nye juniorer mulighed for 2 x prøve-træninger, inden du behøver at melde dig ind.

Træning:

Alle juniorspillere i Nivå Golfklub har mulighed for at deltage i træning arrangeret af juniorudvalget i samarbejde med klubbens Pro, Robin Lundskær.

Vi har inddelt alle juniormedlemmer i 4 grupper, ud fra følgende principper:

• Gr.1: Alle nye og uerfarne juniorer der er ved at tage langbanekortet, se Langbanekort og udviklingsplan.
    • Gr.2: Juniorer der har taget langbanekortet, men som ikke ønsker at bruge for meget tid på golfen.
    • Gr.3: Juniorer der vil spille turneringer, spille sig ned i handicap og udvikle sig.
    • Gr.4: Juniorer der er indlemmet i eliten

I vinterhalvåret arrangeres indoor golftræning for alle.

SE ALLE TRÆNINGSTIDER HER

Turneringer:

Afhængig af den enkelte juniorspillers golfevner, typisk udtrykt i deres handicap, kan man deltage i forskellige turneringer, enten internt i klubben, eller som repræsentant for klubben i eksterne turneringer.

De første ”turneringer” eller træf kan man allerede deltage i, lige så snart at man har bestået de første trin i forbindelse med ”langbane prøverne”.

Det kan også anbefales at melde sig til på facebook-siden for distriktet (både forældre og børn), for at følge med i arrangementer mm. Dette aftales nærmere med klubbens juniorudvalg. KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ SIDEN

Bemærk at til individuelle turneringer skal matchfee betales særskilt og er ikke en del af kontingentet.

Arrangementer:

For også at styrke det sociale i ungdomsafdelingen arrangeres der løbende forskellige arrangementer med det formål, at skabe sammenhold og kammeratskab blandt juniorerne. Det medvirker til en bedre oplevelse både i dagligdagen og i klubben, men også når vi er ude for at spille turneringer.

Vi har også et juniorlokale, hvor vi mødes og hygger os efter træning eller efter en kold vinterturnering.