Golfens Dag

Golfens Dag d. 21. juni 2020

Se fotos fra Golfens Dag ved at klikke HER

På grund af utrolig stor tilslutning til Golfens Dag d. 21. juni, har vi ikke mulighed for at byde alle velkommen til dette Golfens Dag.

Derfor arbejder vi lige nu på at lave en ny dato for et åbenhus arrangement, så alle kan få en god mulighed for at prøve golf hos os.

• Start på driving rangen med undervisning af trænere
    • Spil på banen med hjælpere
    • Fællesafslutning ved klubhuset

Starttidspunkt (tilmelding påkrævet)

Start kl. 10.00

Start kl. 11.00 (kun for øvede)

Start kl. 12.30

Lad dig forføre af verdens bedste sport

Den 21. juni 2020 slår vi i Nivå Golf dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.

Vi markerer Golfens Dag ved at rulle den grønne løber ud. Vi står klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj, du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 12. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet.

Mange af de danskere har aldrig siden sluppet sporten af syne.

Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.

LUKKET for tilmelding til Golfens Dag

Der har været så stor tilslutning til Golfens Dag, at vi nu er nået vores max kapacitet for antal af tilmeldte gæster. Det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig Golfens Dag.

På grund af forsamlingsforbuddet er det påkrævet at tilmelde sig Golfens Dag 2020. På den måde har vi mulighed for at inddele alle gæster i grupper som vi kan håndtere.

Der vil løbende blive bekræftet tilmeldinger og tidspunkter.