Golfens Dag

Lad dig forføre af verdens bedste sport

Den 26. april 2020 slår vi i Nivå Golf dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport. Læs mere om Golfens Dag i Nivå Golf, når vi har alle aktiviteter på plads ik slutningen af marts 2020.

Vi markerer Golfens Dag ved at rulle den grønne løber ud. Vi står klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer, som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

Det er vigtigt at understrege, at det er fuldstændig underordnet hvilken form, du er i, hvilket tøj, du har på, og hvor meget eller lidt du ved om golf. Alle er velkomne på Golfens Dag, som nu på 12. år er anledning til, at tusindvis af danskere får øjenkontakt med golfspillet.

Mange af de danskere har aldrig siden sluppet sporten af syne.

Golf er en aktivitet, som udfordrer dig teknisk og mentalt og som er lig med motion i naturskønne omgivelser. Det er også sporten, hvor alle baner er sin egen unikke oplevelse, hvor man selv bestemmer balancen mellem det sociale og det konkurrencemæssige, og hvor alle kan spille sammen uanset alder, køn og niveau.

Billeder fra Golfens dag 2019

Se billeder fra Golfens Dag 28. april 2019 ved at klikke HER

Dagens aktiviteter i 2019

• Registering på drivingrange fra kl. 10.00-12.00