Generalforsamling NGK

Generalforsamlingen i 2020 blev gennemført tirsdag den 25. august kl. 19.00

Anvisningerne fra de offentlige myndigheder og DGU vedr. forebyggelse af Corona smitte betød, at det ikke var muligt at gennemføre den planlagte generalforsamling den 25. marts. Heller ikke den varslede dato i april kunne bruges. Bestyrelsen har besluttede derfor at holde generalforsamlingen i august.

Det øvrige materiale til generalforsamlingen blev genbrugt på den nye dato.

Generalforsamlingen blev gennemført efter dagsordenen med Jacob Goldschmidt som dirigent.

Beretning og regnskab blev godkendt. Budgettet blev godkendt med mindre ændringer af kontingentet for de billigste medlemsskaber.

Torben Randrup, Per Hald og Lars Kristensen blev genvalgt til bestyrelsen. Dorte Klitgaard blev nyvalgt. Som suppleant valgtes Niels Gadeberg.

De to små vedtægtsændringer blev vedtaget og senere bekræftet enstemmigt på den efterfølgende ekstraordinære generalforsamling.

Her er indkaldelse og bilag til Generalforsamlingen 2020:

NGK Indkaldelse august 2020

NGK Regnskab 2019 og Budget 2020

NGK Årsberetning 2019

Formandens mundtlige beretning m.v.

NGK Vedtægter 2020

Fuldmagt til GF 2020

Referat af GF 25/8-2020

Generalforsamlingen 2019

Generalforsamlingen blev gennemført efter dagsordenen med Jacob Goldschmidt som myndig og veloplagt dirigent.

Der var genvalg til bestyrelsen for Thorkild Bang, Hanne Sattrup, og Marianne Lohse. Nyvalgt til bestyrelsen blev Lars-Kristian Kronborg Sode.

Nedenfor kan I se de slides, formanden brugte under den mundtlige beretning. Torben Randrup orienterede efter formandens beretning om de initiativer bestyrelsen har taget for at gøre Nivå Golf Klub bedre til at modtage nye medlemmer.

Formandens mundtlige beretning   Torben Randrups redegørelse for initiativer til modtagelse af nye medlemmer.

Indkaldelse til generalforsamling 2019 Årsberetning for 2018 Regnskab for NGK 2018 Budget for NGK 2019 Bilag til NGK budget for 2019 Kandidater til bestyrelsen 2019