Generalforsamling NGK

Generalforsamlingen i 2020 er flyttet til onsdag den 22. april kl. 19.00

Anvisningerne fra de offentlige myndigheder og DGU vedr. forebyggelse af Corona smitte betyder, at det ikke er muligt at gennemføre den planlagte generalforsamling den 25. marts. Bestyrelsen har derfor besluttet at rykke arrangementet til slutningen af april. Vi håber, at faren er drevet over til den tid. Fristen for at anmelde sin kandidatur til bestyrelsen er herefter rykket til 10. april, hvis man ønsker at komme med i forhåndsorienteringen til medlemmerne.

Det øvrige materiale til generalforsamlingen bliver genbrugt på den nye dato.

Indkaldelse med bilag er udsendt til alle medlemmer den 11. marts 2020

Her er indkaldelse og bilag til Generalforsamlingen 2020:

NGK Indkaldelse 2020

NGK Regnskab 2019 og Budget 2020

NGK Årsberetning 2019

NGK Vedtægter 2020

Fuldmagt til GF 2020

Generalforsamlingen 2019

Generalforsamlingen blev gennemført efter dagsordenen med Jacob Goldschmidt som myndig og veloplagt dirigent.

Der var genvalg til bestyrelsen for Thorkild Bang, Hanne Sattrup, og Marianne Lohse. Nyvalgt til bestyrelsen blev Lars-Kristian Kronborg Sode.

Nedenfor kan I se de slides, formanden brugte under den mundtlige beretning. Torben Randrup orienterede efter formandens beretning om de initiativer bestyrelsen har taget for at gøre Nivå Golf Klub bedre til at modtage nye medlemmer.

Formandens mundtlige beretning   Torben Randrups redegørelse for initiativer til modtagelse af nye medlemmer.

Indkaldelse til generalforsamling 2019 Årsberetning for 2018 Regnskab for NGK 2018 Budget for NGK 2019 Bilag til NGK budget for 2019 Kandidater til bestyrelsen 2019