Generalforsamling NGK

Generalforsamlingen 2021 blev afholdt tirsdag den 1. juni 2021 kl. 19.30.

Bestyrelsen har nu besluttet at indkalde til generalforsamlingen 2021 til afholdelse i teltet på Løvbjerggård.

På grund af de fortsatte corona restriktioner er der begrænsninger i, hvor mange vi må samles. Derfor er det nødvendigt med tilmelding til generalforsamlingen i Golfbox.

Forud for generalforsamlingen er der mulighed for at få en generalforsamlingsmiddag i restauranten.

Du kan se dagsordenen for generalforsamlingen HER

Du kan læse bestyrelsens årsberetning via dette LINK

Du kan læse slides fra formandens mundtlige beretning, samt regnskab, budget og kontingent satserne HER

Hvis du vil benytte fuldmagt (en fuldmagt pr. medlem) kan du finde den HER

I kan nu se REGNSKABET for 2020 ved at bruge dette LINK.

I kan se bestyrelsens Budget for 2021 via dette LINK

Læs referatet af generalforsamlingen via dette LINK

Generalforsamlingen i 2020 afholdt 25. august i teltet

Generalforsamlingen blev gennemført efter dagsordenen med Jacob Goldschmidt som dirigent.

Beretning og regnskab blev godkendt. Budgettet blev godkendt med mindre ændringer af kontingentet for de billigste medlemsskaber.

Torben Randrup, Per Hald og Lars Kristensen blev genvalgt til bestyrelsen. Dorte Klitgaard blev nyvalgt. Som suppleant valgtes Niels Gadeberg.

De to små vedtægtsændringer blev vedtaget og senere bekræftet enstemmigt på den efterfølgende ekstraordinære generalforsamling.

Her er indkaldelse og bilag til Generalforsamlingen 2020:

NGK Indkaldelse august 2020, NGK Regnskab 2019 og Budget 2020. NGK Årsberetning 2019

Formandens mundtlige beretning m.v., NGK Vedtægter 2020, Referat af GF 25/8-2020