Eliteudvalg

Eliten i Nivå Golf Klub

Hvem er vi:

Eliten i Nivågolf er en klub i klubben. Det er de bedste spillere i klubben, som repræsenterer elite afdelingen.

Elite holdet er en mulighed for klubben til at tilbyde de gode spillere et tilbud, hvor de har mulighed for at  blive udfordret med ligesindede samt at kunne repræsentere klubben udad til. Alle spillerne på eliteholdet er stolte af at repræsentere klubben.

Eliten får en del af sine spillere fra junior afd.

Det er en meget vigtig del af både junior afdelingen og elite afdelingen. Alle spillere i eliten ved godt at det er vigtigt at passe godt på de nye juniorer vi får op, og alle har et ansvar for at de bliver godt intrigeret i truppen.   Eliteafdelingen har brug for de unge talenter og juniorerne har brug for et mål til at dygtiggøre sig og stile imod. Vi har siden 2018 fået 4 nye spillere fra junior afd. Og der er yderligere 4 nye på vej, indenfor de næste 2-3 år.

For at komme i betragtning til herre eliten skal må have et max. Hcp. på 8,0.

For dame eliten er det max hcp 20.

Hvorfor spiller man på eliten(mål, og dedikation)

De spillere, som er en del af eliten, ønsker mere konkurrence miljø samt flere turneringer, end det klubben kan skabe.

De har alle et ønske om at blive bedre hele tiden.

Disse spillere spiller turneringer i DGU regi, samt træner individuelt og med træner.

Spillertrup alle 4 hold:

Eliten afd. består af 4 hold,

1. 1. hold
    2. 2. hold
    3. Dame hold
    4. Senior hold +50 år

Træning:

Fælles træning – individuelt træning.

Når man er med i eliten i Nivå Golf, får man tilbudt både individuel og fælles træning.

Hver spiller har en plan for deres udvikling, som bliver afstemt 2 gange om året i samspil med træneren.

De træner i indoor om vinteren fra Nov-Marts. Og udendørs fra April-Oktober.

Ved fælles træningerne indendørs trænes det lange spil og ved udendørs det korte spil.

Hver elitespiller spiller min. 2 runder om ugen.

Udover træning, afholder Elite afd. en gennemgående hulspils turnering, hvor vi sammen sætter forskellige matcher op, for at holde folk i  konkurrence fokus.

Sammenhold

Eliten udgør en meget social bruttotrup. Alle kender alle, og kan spille med alle. Det er ikke kun spillernes golfego som står højest. Vi gør meget ud af, at alle er en del af holdene, og der ikke er et hierarki.

Men alle ved godt, at de er de bedste spillere, der spiller matcherne på de forskelige hold.

Sociale arrangementer:

Forårs start:

Vi holder i starten af april, et samlet arrangement hvor vi mødes på nivågolf, spiller 18 huller og spiser frokost sammen.

Sommer arrangement:

Dette arrangement er det samme som forårs arrangementet.

Afslutning:

Vi holder i slutningen af året et arrangement hvor vi alle mødes til mad i privat regi, og hygger og afslutter året.

De ansvarlige for Eliten:

• Robin Lundskær: Træner
    • Elite ansvarlig: Michael Meyer