Dine oplysninger

  Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Vælg modtager?

  Hvordan kan vi hjælpe?

  Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Dit spørgsmål/kommentar*


  Booking/Golfbox

  Brugernavn:
  Password:

  Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

  Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

  Nye medlemmer til Dameklubben

  Nivå Damerne vil meget gerne have nye medlemmer, da vi ser det som en vigtig opgave, at både nye og garvede golfspillere lærer hinanden at kende gennem golfspillet og de sociale arrangementer, som også er en vigtig del af klubbens aktiviteter. Vi vil gerne bidrage til at fastholde noget af det der kendetegner Nivå Golfklub, nemlig det at alle hilser på hinanden og kan dele golfglæden på tværs af golfhandicap.

  Indmeldelse i Dameklubben

  Som medlem af Nivå Golf Klub kan du blive medlem af Nivå Damerne. Du er velkommen både som begynder og som øvet spiller. Der er HCP-begrænsning på 42 og skal være fyldt 19 år.

  Du melder dig ind i Dameklubben ved at indbetale kr. 325,00 til vores bankkonto. Husk at angive medlemsnr. og navn sammen med indbetalingen. Samtidig bedes du sende en mail til Bente også med oplysning af dit medlemsnr. og navn.

  Bankkonto: reg nr. 1551 konto 1522418

  Kontaktperson:
  Bente Svenningsen – Mail:

  Ved indmeldelse i Nivå Damerne giver du samtidig dit samtykke til, at Nivå Damerne bruger dit billede, din e-mail  og dit telefonnummer på klubbens hjemmeside. Hvis du ønsker oplysningerne om dit medlemsskab  fjernet fra hjemmesiden, skal du give besked til Hanne Sattrup. Herefter vil oplysningerne blive fjernet.