Nye medlemmer til Dameklubben

Nivå Damerne vil meget gerne have nye medlemmer, da vi ser det som en vigtig opgave, at både nye og garvede golfspillere lærer hinanden at kende gennem golfspillet og de sociale arrangementer, som også er en vigtig del af klubbens aktiviteter. Vi vil gerne bidrage til at fastholde noget af det der kendetegner Nivå Golfklub, nemlig det at alle hilser på hinanden og kan dele golfglæden på tværs af golfhandicap.

Indmeldelse i Dameklubben

Som medlem af Nivå Golf Klub kan du blive medlem af Nivå Damerne. Du er velkommen både som begynder og som øvet spiller. Der er HCP-begrænsning på 54.

Du melder dig ind i Dameklubben ved at indbetale kr. 325,00 til vores bankkonto. Husk at angive medlemsnr. og navn sammen med indbetalingen. Samtidig bedes du sende en mail til Kate også med oplysning af dit medlemsnr. og navn.

Bankkonto: reg nr. 1551 konto 1522418

Kontaktperson:
Kate Kirkø – Mail:

Ved indmeldelse i Nivå Damerne giver du samtidig dit samtykke til, at Nivå Damerne bruger dit billede, din e-mail  og dit telefonnummer på klubbens hjemmeside. Hvis du ønsker oplysningerne om dit medlemsskab  fjernet fra hjemmesiden, skal du give besked til Hanne Sattrup. Herefter vil oplysningerne blive fjernet.