Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*

Please leave this field empty.

Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.
Share on Facebook

Gældende Regler

Onsdagsturneringer

Hver onsdag fra starten af april til midt i oktober mødes Nivå Damerne og spiller sammen på Løvbjerggaard.

Der spilles i tidsrummet kl. 14.45-16.00 (tidlig tid) og 16.00-17.15 (sen tid) og tilmelding er senest søndag kl. 20.00 på Golfbox. Vi forsøger altid at sammensætte boldene så man spiller med forskellige hver gang. Startliste vil være annonceret senest tirsdag kl. 20.00.

I april måned som opvarmning til sæsonen og i oktober måned som afslutning spiller vi 9 huller – det er ikke nogen turnering, og man skal ikke aflevere scorekort.

Onsdagsturneringerne er, svarende til DGU’s regler, tællende i perioden 1/5 – 24/8, hvilket betyder at alle, der deltager, bliver reguleret efter hver runde.

Gennemgående turnering, Order of Merits

Turneringen løber over 18 huller i månederne maj, juni og august samt over 9 huller i september.

Der spilles i 3 rækker, og man spiller i samme række igennem hele den løbende turnering, altså ingen mulighed for at rykke op eller ned, selvom man erhverver sig et nyt handicap i løbet af sæsonen. Fordelingen i rækker fastsættes på første spilledag i turneringen.

Række A: 

Spillere med handicap max. 24,0
Der spilles Stableford
Det er valgfrit om man ønsker af spille Eclectic
Det er valgfrit om man ønsker at samle op efter 10 slag, eller om man ønsker at spille hullet færdigt
Hvis der samles op, skal der noteres 10 på scorekort
Ønsker man at spille Eclectic, skal dette angives ved tilmelding for hver spilledag

Række B og C:

En ligelig fordeling af dameklubbens medlemmer, der har et handicap over 24,0
Der spilles Stableford
Det er valgfrit om man ønsker at spille Eclectic, dog skal man have et handicap på under 42 for at deltage.
Der SKAL samles op ved max. 10 slag, og der noteres 10 på scorekortet
Ønsker man at spille Eclectic, skal dette angives ved tilmelding for hver spilledag

Order og Merits-point tildeling:

For hver turneringsrunde vil der blive tildelt point i Golfbox ud fra nedenstående. Ved den løbende turnerings afslutning vil den med flest point (8 bedste resultater tælles med) være vinder. Der kåres en vinder i alle 3 rækker.

 1. plads: 20 point
 2. plads: 15 point
 3. plads: 12 point
 4. plads: 10 point
 5. plads:   9 point
 6. plads:   8 point
 7. plads:   7 point
 8. plads:   6 point
 9. plads:   5 point
 10. plads:   4 point
 11. plads:   3 point
 12. – 15. plads: 2 point

Resultaterne registres i Golfbox af dameklubben.

18 hullers sommerturnering i juli måned:

Der spilles i en samlet række, og der er præmie til nr. 1 – 6. Det er kun spillernes 2 bedste resultater, der anvendes ved resultat beregningen.

Er der mere end en spiller med samme point, er det spilleren med det laveste handicap, der er vinder.

Spillerne arrangerer selv banebookning – skal være en onsdag. Der er IKKE reserveret tider fra Dameklubbens side i Golfbox. For at deltage i Sommerturneringen kræver det, at man minimum spiller sammen med et andet medlem af Nivå Damerne (Markør).

Ved månedsafslutning i maj, juni, august og september vil der være præmiering efter følgende regler:

Vinder af række A, B og C, for hver spilledag i den pågældende måned. Derudover vil der være præmie til 2. plads, såfremt følgende er opfyldt:

Der skal minimum være et fremmøde på 40% af dameklubbens medlemmer (pr. 1. maj), der er spilleberettiget i den pågældende række for at der udløses en 2. præmie.

Som eksempel, der er 20 spilleberettiget i række B, der er tilmeldt 15 spillere og alle møder frem, der vil være præmie til både 1. og 2. plads. Der er tilmeldt 7 spillere og alle møder frem, der vil kun blive uddelt en 1. præmie.

Manglende fremmøde:

Er man tilmeldt en turnering, og man ikke melder fra, vil man blive noteret for resultatet NS (No show), og man vil ikke indgå i resultat beregning for hvor mange deltagere, der har været den pågældende dag i den tilmeldte række.

Er man tilmeldt en turnering og man melder fra , så det fremgår af listen, der ligger ved scorekortene, vil man blive slettet af deltagerlisten.

Er man tilmeldt en turnering, men ikke fuldfører runden, vil man som resultat blive noteret RTD (Retired), og man vil indgå i  beregning for hvor mange deltagere der har været den pågældende dag i den tilmeldte række. Der vil ikke blive tildelt Order of Merits point.

Aflevering af scorekort:

Alle scorekort skal være underskrevet af spiller og markør. Markøren bedes anføre sit medlemsnummer. Markør og spiller er forpligtet til at have tjekket, om der er enighed inden underskrift om de enkelte hulscore og det samlede resultat.

Hvis man har opnået en Birdie på spillerunden, skal dette tydelig angives med et B ud for hulscoren.

Har man inden start opnået et andet handicap end anført på scorekortet, SKAL man tydelig tilføje sit korrekte handicap.

Har man spillet en runde og IKKE ønsker at få registreret sin score, skal man aflevere sit scorekort med et kryds henover kortet, og man vil blive registreret som NS på Golfbox, men man vil indgå i, hvor mange deltagere der har spillet i rækken den pågældende spilledag

Scorekort afleveres i Nivå Damernes postkasse.

ECLECTIC-beregning:

Eclectic – en turnering der løber i maj, juni og august måned. Her spilles slagspil, hvor man over alle runder kan forbedre sin score på banens 18 huller. Den med det bedste resultat over 18 huller ved sæsonafslutning er vinder.

Man spiller samtidig med i den almindelige onsdagsturenring.

Der spilles slagspil – max. hcp 42
Der spilles i 2 rækker over 18 huller
A-rækken (hcp under 24,1) – vælger selv om man vil spille færdig eller tage op efter 10 slag
B-rækken – der spilles max. 10 slag på en hul
Tilmelding sker ved at skrive ja ved tilmeldingen
Man behøver ikke at spille ECLECTIC hver onsdag
Efter aflevering af scorekort sørger Dameklubben for,  at resultatlisten på hjemmesiden opdateres
Hvert hul på hver runde bliver sammenlignet, og den med det bedste resultat over 18 huller ved sæsonafslutning er vinder

Eksempel: Der spilles f.eks. 3 runder – i 1. runde får spilleren en 6´er på hul 1 – i runde 2 en 7’er på hul 1 –  i runde 3  en 4’er på hul 1. Spillerens score for hul 1 er 4 i det samlede resultat.

Månedsturneringer

Den sidste onsdag i hver måned med undtagelse af juli spiller vi en særlig månedsturnering med gunstart og forskellige turneringsformer, som gerne er lidt sjovere end Stableford. Ved færre end 40 deltagere spilles der løbende start.

Turneringen spilles over 9 huller på Løvbjerggaard. Nærmere information vil fremgå af Golfbox’ kalender. Vi slutter af med middag og hygge, og vinderne af dagens turnering samt vinderne af hver onsdagsturnering får overrakt præmier. Man skal være til stede for at få præmie for dagens turnering.

Tilmelding er nødvendig og bindende senest kl. 20.00 søndag ugen før turneringen af hensyn til planlægning af turneringsform og madbestilling. Tilmelding sker via Golfbox. Afbud efter tilmeldingsfristen for turneringen skal ske direkte til turneringslederen og samtidig give besked til Restauranten. Ved afbud på dagen (onsdag) hæfter man for betaling for maden.

Månedsturneringen i juni er sammen med Herreklubben, hvor vi spiller over 18 huller med gunstart kl. 16.30. Efter turneringen er der fælles spisning.

Specielle arrangementer

Nivå Damerne har en venskabsklub, Harekær Golf Klub, som vi spiller med hver år. Skiftevis mod hinanden. I lige årstal spiller vi i Harekær Golf Klub og i ulige årstal spiller vi i Nivå Golfklub.

Hvert år har vi en venindematch, hvor man kan invitere en golfveninde med, som man så danner par med. Den er meget populær.

Derudover har vi en Challenge turnering mod Herreklubben, hvor 2 fra dameklubben spiller mod 2 fra herreklubben. Det er en rigtig hyggelig dag, hvor vi spiller om håneretten for det kommende år.

Heldagsture

Hvert år tager Nivå Damerne på weekendtur enten til en bane i Danmark eller Sverige.

Hulspil

Nivå Damerne har deres egen hulspilturnering. Der spilles alle andre dage end onsdag efter cup-systemet med 7/8 handicap og med max. hcp 42. Turneringen starter 1/5 og slutter 15/9.

Træning hos Robin

Hver mandag kl. 17.20 – 18.20
Pris kr. 50 pr. gang
Start 3. april 2017