Billedgalleri

Her kan du se Nivå Golf Klubs billedgalleri for turneringer, arrangementer og events.

Billeder fra Juleturneringen 18. november 2018

Billeder fra Greenkeepernes hævn 4/11-2018

Erik Groth nyder hævnen

Billeder fra Lysmatchen 26. oktober 2018

Fredag den 26 oktober gennemførte turneringsudvalget deres traditionsrige Allerød Vinhandels Lysmatch. Meteorologerne havde lovet regn og blæst, hvilket nok var en af årsagerne til, at der var 8 frameldinger indenfor de sidste 2 ½ døgn – 4 på selve dagen. Dette gav turneringsledelsen et stort arbejde, da startlisten måtte laves om indtil flere gange. Turneringen var en Scrambleturnering, så der skulle ændres på holdene flere gange, hvilket har betydet, at resultaterne ikke har kunnet blive registreret i Golfbox.
Vejret var dog med deltagerne, ingen regn og ingen blæst. Og de helt nye lysbolde gjorde at alle kunne finde deres bolde, også selvom det til slut var meget mørkt. Selve turneringen forløb rigtig fint, og det var til stor hjælp, at Kjeld Christiansen havde lavet en konstruktion, så flagene og dermed hullerne var lyst op. Man kunne se dem på lang afstand. Efter runden var der som vanligt ”Stegt Flæsk og Persillesovs”.
Præmierne var sponsoreret af Allerød Vin, som efterhånden har sponsoreret Lysmatchen i mange år.. Resultaterne lå meget tæt. De to førende hold gik begge runden på 38 slag og nr. tre i 39 slag. Selv ved sammenligning af de sidste 6 huller efter hulindeks, var der lighed. Det var et enkelt slag, der på de sidste 3 huller afgjorde matchen, således at Anette Tetens, Jesper Grant, Peter Lohse og Kjeld Christiansen vandt. Med de sene frameldinger valgte turneringsledelsen, at supplere de mange fine præmier fra Allerød Vin med mindre præmier, så der kunne være præmier til alle fremmødte deltagere.
Alt i alt var det en dejlig aften, og alle hyggede sig og nød spillet på banen og maden.

Klik for at se galleri med flere billeder

Billeder fra Fællesturneringen mellem Nivå, Ree og Værebro Golfklubber 27/7-18

Klik på billedet for at se flere billeder fra turneringen

Billeder fra åbningsturneringen 8. april 2018

Præmeieoverrækkelse på balkonen til åbningsturneringen – Klik på billedet for at se et fotogalleri fra turneringen.

Se billeder fra den hyggelige frivillig turnering 14. oktober 2017

Klik på billedet for at se alle billederne fra dagen.

Klik her for at se flere billeder fra  Sommerturnering og -fest 22. juli 2017