Velkommen til Nivå Golf Klub

På denne side vil du finde de fleste informationer om Nivå Golf Klub. Du kan også finde aktuelle nyheder.

Vi vil bestræbe os på at optimere og opdatere siden løbende, så den hele tiden er så informativ og brugervenlig som muligt.

Hvis har yderligere spørgsmål eller gode ideer, vil vi anmode om, at du sender dem til bestyrelsens mailadresse, så vi er sikre på, at din henvendelse bliver besvaret snarest, selv om hele bestyrelsen måske ikke er til stede.

Kontakten til bestyrelsen er:

Telefonnumre til de enkelte bestyrelsesmedlemmer fremgår af siden med ”bestyrelsen”

Hvis du har lyst til at læse mere om Nivå Golf og Nivå Golf Klub, kan du finde det meste her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at kontakte de enkelte bestyrelsesmedlemmer eller Nivå Golfs administration.