Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.
  • Firmagolf

Firmagolf

Giv dine kunder, leverandører, ansatte og andre tilknyttet din virksomhed, en god oplevelse på golfbanen. Hvor der kan blive nydt godt selskab i dejlige og smukke rammer.

Book din næste company day eller golfarrangement i Nivå Golf.

Nivå Golf råder over 3 baner: Løvbjerggård (18 hullers bane), Toftegård (9 hullers bane pay and play), samt Par 3 banen (9 huller pay and play).

Klik på folderne nedenfor, for at se vores forslag på hvad netop jeres company day kan indeholde:

Company day folder

Når I afholder en firma dag hos Nivå Golf, sørger vi for alt. Vi planlægger arrangementet efter jeres ønsker, og bidrager gerne med gode ideer fra vores erfaringer. På selve dagen afvikler vi arrangementet/turneringen og tager hånd om jeres gæster lige fra de kommer til alt er overstået og afsluttet med et dejligt måltid i vores restaurant.

Vi kan arrangere “gunstart”, hvor der startes samtidig på de enkelte huller på de forskellige baner, således at alle slutter samme tid. Spillerne kan desuden få serveret forfriskninger undervejs på golfbanen. Efter runden sørger vi for, at alle scorerkortene bliver talt sammen, og vinderne bliver fundet. Vi kan naturligvis også levere præmier fra vores shop.

For en at arrangere en company day eller golfarrangement forudsætter det at man mindst er 8 personer. Alle har mulighed for at deltage, da vi råder over 3 baner og derfor arrangeres arrangementet således at alle får glæde af dagen.

Arrangementer kan med fordel kombineres med golfundervisning før start. Dette anbefales for nybegyndere, så alle gæster får mest muligt ud af dagen.

Booking

For yderligere oplysninger og booking kontakt venligst administrationen på  eller 49 14 88 88