Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Golfkørekort

Hvad er Golfkørekort?

Et Golfkørekort er et bevis på, at du har bestået en række golfprøver, som giver tilladelse til at spille på alle 18-hullers golfbaner i Danmark.  Ved at tage et Golfkørekort i Nivå Golf, kommer du igennem alt fra regelundervisning, teknisk undervisning, til spil på baner med mentorer, som står klar til at vejlede dig hele vejen rundt.

Når du har bestået Golfkørekortet, får du tildelt et handicap, som passer til dit niveau. Dette handicap vil følge dig, igennem hele din golfkarriere. Når du får mere erfaring på golfbanen, og bliver en bedre golfspiller, vil dit handicap løbende tilpasse sig til dit niveau.

Der er en række prøver, som skal bestås, for at få Golfkørekortet. Som begynder i Nivå Golf, skal du gennemføre en Regel- og etiketteprøve, slagprøver, spilleprøver på Par3 banen og endelig en spilleprøve Toftegårdbanen.

Et Golfkørekort er endelig bestået, når du har opnået et handicap på 54. Dette kan ske i forbindelse med en gennemført spilleprøve på Toftegård.

Består du ikke spilleprøven på Toftegård, vil du som medlem af Nivå Golf, blive tildelt et ”klubhandicap” mellem 55 og 72. Dette muliggør, at du selv kan bestå Golfkørekortet, ved at nedbringe dit handicap ved spil sammen med en markør. Dette kan gøres uafhængigt af spilleprøven.

Med et ”klubhandicap” har man stadig mulighed for at deltage i spilleprøven på Toftegård.

I Nivå Golf gør vi meget ud af at uddanne golfspillere, hvorfor vi har opbygget 3 forskellige muligheder:

  1. Golfkørekortforløb – Lær at spille golf (et 4 ugers forløb)
  2. Golfkørekort Weekend
  3. individuelt planlagt Golfkørekort.

Golfkørekortforløb – Lær at spille golf

Golfkørekortforløb – Lær at spille golf, er designet til dig som ønsker at lære golf helt fra starten. Forløbet er på ca. 4 uger, hvor der vil være mentorer, som følger med dig fra start til slut – indtil du har bestået Golfkørekortet.

Golfkørekortforløb – lær at spille golf, består af:

  • Velkomst møde
  • Diverse materiale
  • Regel- og etiketteundervisning
  • 5 timer tekniske træning med PGA Pro
  • Spilleprøver og spil for begyndere
  • Fællestræning med mentorer

Deltagelsen garanterer ikke et bestået Golfkørekort efter de 4 uger. Dog vil du kunne modtage hjælp og vejledning fra mentorererne og træneren, til at bestå Golfkørekortet.

Hvis man ikke består spilleprøverne inden for det planlagte forløb, vil det være muligt at deltage i så mange ”spilleprøver” som nødvendigt, indtil Golfkørekortet erhverves.

For alle som ønsker at lære at blive bedre til golf, er der fordel ved at tage yderligere lektioner hos en af vores tilknyttede PGA Pro´er.

Som deltager i Golfkørekortforløb – Lær at spille golf, forventes det, at du kan deltage i regelundervisningen og den tekniske træning. Hvis du forhindret i at deltage i en af eller flere af de fastlagte dage, kan du tage kontakt til begynderudvalget, som er koordinator for Golfkørekortet.

Beskrivelse af indholdet:

Den tekniske træning er sammen med en PGA Pro. Der er 4 lektioner på hver en 1 time og 20 minutters varighed. Her får du undervisning i basisslagene, som du får brug for på banerne.

Teoriundervisningen varetages af Lars-Kristian Sode. Her vil man over 2 dage få viden om golfens regler, og særskilt blive oplyst om, hvordan man skal agere på banen. Teoriundervisningen bliver afsluttet med en regelprøve.

På stort set alle mandage, er der henholdsvis spilleprøver og spil for begyndere.

Du skal deltage i spilleprøverne på par3 banen og Toftegård for at bestå. Her vil du sammen med en mentor blive guidet rundt på banen. Hvilken bane der anvendes afhænger af, hvor langt du er kommet i forløbet.

Som forberedelse til selve spilleprøverne, tilbyder vi “spil for begyndere”. Som med spilleprøven, vil du også her, blive guidet rundt på banen af en mentor. Tilbuddet om deltagelse i “spil for begyndere” fortsætter sammen med et medlemskab, helt frem til du kommer under handicap 36. Med andre ord, giver det dig mulighed for fortsat , at få hjælp på banen, samt blive integreret i Nivå Golf.
Husk at tilmelde dig i shoppen senest fredag!

Om onsdagen vil der være fællestræning på træningsbanen, hvor to eller tre mentorer, er klar til at assistere dig.

Når du er sammen med mentorerne, kan du ikke stille dumme spørgsmål. Alle spørgsmål er relevante, og mentorerne hjælper dig igennem forløbet bedst muligt.

Hvis du har mere tid til overs, er du velkommen til at bruge træningsområdet, så meget som du ønsker. Som deltager i ”Lær at spille golf – Golfkørekort”, har du også fritspil på Par3 banen. Du booker tid i shoppen, hvor du oplyser dit midlertidige medlemsnummer. Denne fritspilsordning udløber den onsdag, hvor der er planlagt sidste fællestræning.

Datoer og program for Golfkørekort – Lær at spille golf 2020.

Hold 1

Her kan du se kalenderen for Golfkørekort hold 1.

 

 

 

 

Hold 2

Her kan du se kalenderen for Golfkørekort hold 2.

 

 

Hold 3

Her kan du se kalenderen for Golfkørekort hold 3.

 

Hold 4

Her kan du se kalenderen for Golfkørekort hold 4.

 

Hold 5

Her kan du se kalenderen for Golfkørekort hold 5.

 

Golfkørekort på en weekend

Golfkørekort på en weekend, er for nye golfspillere, som ved de vil starte til golf og gerne hurtigt i gang. Golfkørekort på en weekend er 2 hårdt sammenpressede dage. Du vil komme igennem alle de obligatoriske prøver, og bliver guidet godt igennem weekenden, fra lørdag morgen til søndag eftermiddag.

På grund af det sammenpressede program anbefales det alle deltagerne at have prøvet golf før start. Det kan være en fordel at have prøvet både Par3 og Toftegårdbanen, inden weekenden. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har niveauet til at starte på Golfkørekort på en weekend, kan du kontakte træner Robin Lundskær. Deltagelse i weekendforløbet garanterer ikke nødvendigvis et bestået Golfkørekort søndag eftermiddag. Vi vil være sikre på, at alle nye spillere som består golfkørekortet, kan klare sig på en golfbane. Det er vigtigt for Nivå Golf, at alle der består Golfkørekortet, har de rette færdigheder efter et endt Golfkørekortforløb. Derfor vil du under hele weekenden, modtage den bedst mulige hjælp og vejledning fra træner og mentorer.

Programmet for Golfkørekort Weekenden kan se sådan ud:

Lørdag:
kl. 08:00-08:30 Morgenmad og briefing – udlevering af program
kl. 08:45-10:45 Regel- og etiketteundervisning v/Lars Kristian Sode
kl. 11:00-13:00 Træning i det korte spil på træningsbanen
kl. 13:15-14:45 Frokost i restauranten og introduktion til handicapsystemet
kl. 15:00-17:00 spilleprøve på Par 3 banen

Søndag:
kl. 08:00-08:30 Morgenmad
kl. 09:00-10:00 Træning i det lange spil på træningsbanen
kl. 10:15-12:00 Frit spil på Par 3 og Toftegårdbanen. De spillere som ikke har bestået Par 3 banen lørdag går ud med en markør.
kl. 12:15-12:45 Frokost i restauranten
kl. 13:00-14:30 Regel- og etiketteundervisning samt prøve
kl. 15:00-17:00 spilleprøve på Toftegård

Weekendkursus planlægges i følgende weekender 2020

Kursus 1:           d. 18. og 19. april

Kursus 2:          d. 20. og 21. juni

Efter sommerferien

Kursus 3:         d. 22. og 23. august

Individuelt golfkørekortforløb

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i af de to ovenstående, er det stadig muligt at tage Golfkørekort i Nivå Golf. Du kan du i samarbejde med regelunderviser Lars Kristian Sode og træner Robin Lundskær, selv planlægge dit eget forløb.

Hvis du er fuldtidsmedlem af Nivå Golf Medlem er det gratis, men eksklusiv træning med Robin. For andre Nivå Golf medlemskaber koster det kr. 550,-, også eksklusiv træning med Robin.
Du kan stadig deltage om mandagen i ”Spil for begyndere”.
Hvis du er interesseret i denne løsning, kan du kontakte Robin Lundskær for yderligere information.

Priser

Som medlem af Nivå Golf, kan der være flere fordele at hente i forbindelse med erhvervelse af Golfkørekortet. Som medlem af Nivå Golf, kan du spare op til kr. 1.495 på dit Golfkørekort.

Golfkørekort forløb – Lær at spille golf

Fuldt medlemskab af Nivå Golf: GRATIS
Fleksmedlem af Nivå Golf: kr. 995
Ikke medlem: kr. 1.495
 

Golfkørekort Weekend

 

 

Fuldt medlemskab af Nivå Golf:  kr. 995
Fleksmedlem af Nivå Golf: kr. 1.495
Ikke medlem: kr. 1.995
 

Golfkørekort – Selvstændig*

 

(Kun for medlemmer)

Fuldt medlemskab af Nivå Golf: GRATIS
Fleksmedlem af Nivå Golf  kr. 550

Hvis du melder dig ind i forbindelse med Golfkørekort, eller umildbart efter, kan differencen på prisen af et Golfkørekort tilbagebetales. Hvis du efter et bestået Golfkørekort overgår til fuldtidsmedlem samme år, vil forskellen i prisen på Golfkørekort tilbagebetales.

Kontakt personer:

Begynder udvalgs Formand: Peter Lohse  –  tlf: 5133 2482  –  Mail:
Regelunderviser: Lars Kristian Sode  –  tlf: 4176 0314  –  Mail:
Træner: Robin Lundskær  –  tlf: 4084 7386  –  Mail:
Nivå Golf  –  tlf: 4914 8888  –  Mail: