Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Anders Dahl Christiansen

Anders Dahl Christiansen

Anders har været dansk herre landsholdstræner i 5 år. Inden træner karrieren, arbejdede han som fysioterapeut i nogle år, men den store passion for golf satte gang i karriereskiftet.

Anders har konkurreret som amatør på højeste niveau i Danmark, blandt hans sejre som amatør var der en ”Dansk Amatør Major”, (DGU Elite Tour). Som professionel vandt han flere turneringer i Danmark og kvalificerede sig også til nogle Challenge Tour turneringer.

Han er nu en meget erfaren træner og personlig coach for top amatører og danske pro’er, blandt andet spillere med Europatour erfaring, men han elsker at undervise på ALLE niveauer.

Anders blev dansk herre landsholdstræner, medejer af Nyholm Golf Academy, og Master Instructor for en af de mest anderkendte golftrænere i verden, Jim McLean. Anders er nu også en erfaren foredragsholder som giver seminarer i “performance optimering” for virksomheder og golfklubber i Danmark (se mere her: http://www.trainyourbrain.dk/coaching/a-new-way-of-creating-winners).

 

Udtalelse om Anders:

“De penge jeg, gennem mit arbejde med Anders Dahl Christiansen fra Train Your Brain (www.trainyorbrain.dk), har brugt på min egen mentale udvikling, er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt”. – Benjamin Henry Poke, pro golfspiller (med to sejre i træk i 2015 og en fantastisk start på 2016)

  

Udmærkelser for Anders Dahl Christiansen:

Dansk herre landsholds træner i holdets mest succesfulde år.
Jim Mclean Master Instructor
The Golf Athlete Instructor
NPL Certificeret Coach
Fysioterapeut
Redaktør af golf instruktioner i Golf Magasinet
Golf BioDynamics Coach og stor fan (dette er godt for alle spillere)
“Foredragsholder” til PGA of Denmarks 2011 seminar.
Gæste kommentator for Viasat Golf
Tidligere partner i Nyholms Golf Academy
Har udgivet, hvad kritikere kalder ” de bedste danske instruktions videoer eller DVD’er om golf nogensinde (Kan ses HER).
Har samarbejdet med Danmarks største golf hjemmesider – Teetime.dk og Golf.dk.

Har desuden været cheftræner i Hørsholm Golf samt Junior og Elite Coach i Kokkedal Golf Klub, hvor følgende resultater blev opnået af spillerne: Kokkedal Golf Klubs Elite divisions hold, gik ubesejrede gennem sæsonen (afslutningsvis, blev det dog til DM sølv efter et tabt omspil). Desuden blev der vundet et individuelt dansk mesterskab, og et DM for juniorhold.

 

 Udtalelse om Anders:

“Anders, det har været en kæmpe oplevelse, at lære dig at kende! Har lært SÅ mange super brugbare ting af dig, som jeg nærmest ikke kan takke dig nok for. Jeg har virkelig nydt hver en træning med dig, uanset om det var 25 grader eller minus 5 grader. Du er simpelthen en træner af virkelig mange kvaliteter, og jeg synes, du skal have kæmpe stor ros, for den måde du er på, og for den måde du underviser på”. – Jonas Lykke Petersen, golfspiller

 

Kontakt:

Anders Dahl Christiansen
anders@trainyourbrain.dk
www.trainyourbrain.dk