Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Regler for booking

Tidsbestilling i Golfbox – regler og praktik

Der kræves tidsbestilling ved spil på alle banerne i Nivå Golf – det vil sige tidsbestilling skal foretages på Løvbjerggård, Toftegård og på Par3 banen – alle dage – hele året.

Hvad er en tidsbestilling?

Tidsbestilling indeholder at man booker sin starttid via Golfbox eller på Touchscreen ved shoppen, og man senest 10 min. før start bekræfter sin starttid på Touchscreen.

Hvordan booker jeg en tid?

Du kan enten booke tid online i Golfbox eller på Touchscreen Klubhuset.

Når man skal booke tid, er det nødvendigt at have DGU-numre på alle spillere i en bold, ellers er det ikke muligt at booke.

Både medlemmer og gæster har mulighed for selv at bestille tid op til 7 dage før gennemførsel.

Hvordan bekræfter jeg min tid?

Du kan kun bekræfte starttider på Touchscreen ved shoppen – det er ikke muligt at bekræfte sin starttid i hverken Golfbox, Administration eller Shop. Undtagelsen herfor sker naturligvis ved systemnedbrud.

Starttider kan bekræftes indtil 10 min. før Teeoff, og tidligst 2 timer før start.

Sanktioner

Manglende og gentagende brud på reglerne for tidsbestilling medfører, at man midlertidigt mister retten til at booke starttider i Golfbox i 30 dage. Man mister sin lokale spilleret, hvilket betyder, at alene Shop eller Administration, kan tildele en starttid når man fysisk er tilstede i klubben.

I praksis vil man modtage en mail fra Golfbox systemet, hvor man bliver gjort opmærksom på, at man inden for de sidste 30 dage har haft 3 eller flere ubekræftede starttider. Hvis der den efterfølgende måned igen er 3 eller flere “no shows”,mister man retten til at booke via Golfbox.