Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.

Pay & play

Nivå Golf tilbyder muligheder for alle, også helt nye golfspillere, med lidt eller ingen erfaring med golf.

Du kan finde priser på greenfee og udlejning af udstyr her: Greenfee priser

I Nivå Golf er der to Pay & Play baner, som alle har mulighed for at spille, nemlig Par3 banen og Toftegård:

Par3

Par3 banen er den korteste bane i Nivå Golf. For nye golfspillere er denne bane en oplagt start, her kan man få en smag for golfspillet glæder.
Læs mere her: Par3 banen

Toftegård

Toftegård er en intermediate bane, som består af 9 huller. Denne bane er rigtig god til de spillere som har prøvet golf før og føler sig komfortable med at skulle spille længere huller. Toftegård bliver brugt af rigtig mange golfspillere. Du vil opleve alt fra nye til øvede, og unge til gamle golfspillere. Banen er DGU-rated, hvilket betyder, at du kan med et aktivt golfhandicap, registrere dine runder.
Læs mere her: Toftegård

Træningsmuligheder

Alle har mulighed for at besøge vores driving range, som er en af Danmarks største træningsbaner. Her er der mulighed for at prøve alle slag, man kan komme ud for på en golfbane. Dette er altid et godt sted at starte dagen.
Læs mere om træningsfaciliteterne her: Driving range

Booking af tid

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en af banerne i Nivå Golf, skal der altid bookes en starttid, dette kan gøre på telefon 4914 8888 eller mail nivaagolf@nivaagolf.dk

Når man spiller på banerne i Nivå Golf, skal alle have deres eget udstyr på banen. I Nivå Golf Shop er der mulighed for, at leje udstyr til alle banerne. Således behøver du ikke foretage en større investering, før du ved, om golf er noget for dig.

Hvis muligt, kan det være en stor fordel at spille sammen med en ven eller et familiemedlem, som allerede spiller golf. De kan hjælpe din oplevelse, ved at give få men gode råd til, hvordan man skal gøre sig på en golfbane.

Professionel hjælp i form af en træner, kan hjælpe dig med at ramme den lille bold. Fra en træner får du netop den rigtige hjælp til, at komme i gang.
Du kan finde kontakt til de tilknyttede trænere i Nivå Golf her: Golfakademiet