Dine oplysninger

Hvordan kan vi vende tilbage til dig?

Dit navn*

Din e-mail*

Vælg modtager?

Hvordan kan vi hjælpe?

Skriv dit spørgsmål eller kommentar, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dit spørgsmål/kommentar*


Booking/Golfbox

Brugernavn:
Password:

Har du et login til Golfbox, kan du logge ind i vinduet her.

Når du logger ud igen, vender du automatisk tilbage til hjemmesiden her.
  • Banerne i Nivå Golf

Banerne i Nivå Golf

nivaa-golfNivå Golf er et af Nordsjællands største baneanlæg, der giver enhver golfinteresseret mulighed for at afprøve golfens univers.

Nivå Golf tilbyder Danmarks største Driving Range, der består af overdækkede udslagssteder såvel som udslagssteder i det fri, puttinggreen, indspilsgreen og øvebunkers.

Nivå Golf har 3 golfbaner at tilbyde. De 3 baner er fordelt på 27 huller samt en 9 hullers par3 bane.

Løvbjerggård

Løvbjerggård er en 18 hullers par 71 bane, Den er udfordrende og åben for alle med et gyldigt spille-hcp. HCP 42 eller derunder på hverdage og hcp 35 eller derunder i weekend og på helligdage.

Se vores flotte flyover af hele banen – klik her

Toftegård

Toftegård er en 9 hullers Intermediate par 31. Fungerer som Pay & Play, hvilket vil sige at alle har mulighed for at spille banen.

Par 3 bane

Par 3 med smuk beliggenhed rundt om en sø. Fungerer som Pay & Play, hvilket vil sige at alle har mulighed for at spille banen.
Pitch & Putt 18 teesteder til 9 greens. Overholder alle krav der stilles til en Pitch and Putt bane. Fungerer som Pay & Play, hvilket vil sige at alle mulighed for at spille banen.

Driving Range

Nivå Golf tilbyder Danmarks største Driving Range, der består af overdækkede udslagssteder såvel som udslagssteder i det fri, puttinggreen, indspilsgreen og øvebunkers. Driving Range er åben for alle.

Golfreglerne

Golf er en herlig sport, som desværre spilles efter mange private regler. Derfor er det altid klogt at sætte sig ind i golfspillets love.

Du kan læse de gældende Golfregler og amatørregler ved at klikke på GOLFREGLER

Der kommer nye golfregler i 2019. Klubben arrangerer kurser i løbet af efteråret. Læs de 20 vigtigste ændringer: klik HER

Handicapsystemet

Handicapreglerne er også en vigtig del af golfspillet. Du kan læse reglerne ved at klikke på GOLFHANDICAP