Please leave this field empty.

Visioner og fremtid

Nivå Golf vil levere den bedste totale golfoplevelse i Nordsjælland.
Vigtigheden af, at Nivå Golf råder over en god 18-hullers golfbane, kan ikke overvurderes.

Men herudover tæller også en 9-hullers intermediate bane, samt en 9-hullers par 3 / pitch-and-putt-bane, som begge er “pay-and-play”, dvs. åbne for alle, samt et meget stort område med driving range, overdækkede udslags-hytter, indspils-områder og putting green, med i vurderingen af et attraktivt anlæg for både medlemmer og gæstende spillere.

Det vejer også tungt for mange medlemmers valg af netop Nivå Golf, at vi har en god og åben atmosfære, et godt socialt miljø, og sammen skaber rammerne om Nivå Golf som et godt sted at komme.

Vi har formuleret vores værdier, mål og strategier, som du kan læse mere om hér: strategi-for-nivaa-golf-klub

Med baggrund heri har Nivå Golf Klub endvidere udarbejdet et arbejdsgrundlag for de forskellige udvalg. Dem kan du læse mere om under “Udvalg”