Please leave this field empty.

Juniorer

Juniorudvalget i klubben tager sig af klubbens ungdom og arrangerer turneringer og sociale sammenkomster, hvor forældre som regel er meget velkomne.

Der arrangeres træning hos vores professionelle trænere hver uge. Alle juniorer er velkomne om søndagen, uanset om du er helt ny eller har spillet i længere tid. Husk tilmelding til søndagstræning.

Referat af forældremøde februar 2017

Du kan her se og downloade referatet af forældremødet i februar 2017.

Se og Download Her

Bliv en del af Nivå Golf Juniorer!

Se denne video på facebook og få inspiration til at blive en del af Nivå Golf Juniorer: https://www.facebook.com/723199677821429/videos/787351088072954/

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Nivå Golf Juniorer, så kontakt Camilla Sindalsen eller Administrationen i Nivå Golf.

Følg Nivå Golf Juniorer på facebook for at følge med i aktiviteterne. https://www.facebook.com/Niv%C3%A5-golf-juniorer-723199677821429/?fref=ts

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen for træning første del af 2017 er ude nu. OBS! Forældremødet er rykket til d. 1. februar kl. 19.00!

Klik på billede for stor

Som juniorspiller i Nivå Golfklub kan du deltage i mange turneringer under Dansk Golf Union, blandt andet Juniorholdturnering, Minitour, JDT og JuniorCup.

Hvis du er ny juniorspiller, kan du her på hjemmesiden se, hvordan du kan tage et Golfkørekort. Der vil ske en individuel vurdering af dine færdigheder, og du vil få et lille hæfte, som du kan benytte til selv at træne mellem arrangementerne.

Du kan altid få hjælp af en fra Juniorudvalget, find os under menupunktet “Kontakter”

Skal du ud at spille, kan du se hvordan Vejret er i Nivå, så du ved hvordan du skal klæde dig på.

.