Please leave this field empty.

Nye medlemmer til Dameklubben

Nivå Damerne vil meget gerne have nye medlemmer, da vi ser det som en vigtig opgave, at både nye og garvede golfspillere lærer hinanden at kende gennem golfspillet og de sociale arrangementer, som også er en vigtig del af klubbens aktiviteter. Vi vil gerne bidrage til at fastholde noget af det der kendetegner Nivå Golfklub, nemlig det at alle hilser på hinanden og kan dele golfglæden på tværs af golfhandicap.

Indmeldelse i Dameklubben

Som medlem af Nivå Golf Klub kan du blive medlem af Nivå Damerne. Du er velkommen både som begynder og som øvet spiller. Der er HCP-begrænsning på 54.

Du melder dig ind i Dameklubben ved at indbetale kr. 300,00 til vores bankkonto. Husk at angive medlemsnr. og navn sammen med indbetalingen. Samtidig bedes du  sende en mail til Kate også med oplysning af dit medlemsnr. og navn.

Bankkonto: reg nr. 1551 konto 1522418

Kontaktperson: