Please leave this field empty.

Dameklubben

Nivå Damerne er en klub i klubben for medlemmer af Nivå Golf Klub.

Det er dameklubbens formål at give både nye som garvede golfspillere muligheden for i hyggeligt samvær, at:

• lære andre spillere at kende og hurtigt blive en del af klubben
  • spille golf med andre medlemmer en gang om ugen
  • deltage i golfrelaterede sociale arrangementer

Klubbens primære aktiviteter er turneringer og socialt samvær – og begge dele er lige vigtige for dameklubbens medlemmer.

Vi afvikler turneringer hver onsdag i sommerhalvåret, fra april til midt i oktober.

Sidste onsdag i hver måned afholdes der månedsturnering med efterfølgende fællesspisning, hygge og præmieoverrækkelse for dagens og månedens turnering. Denne dag spilles der kun over 9 huller, og vi forsøger at finde en sjov og anderledes turneringsform.

Ud over den faste ugentlige turnering er der i løbet af sæsonen en række øvrige aktiviteter: Weekend-tur til fremmed bane i Danmark eller Sverige – Venindeturnering – Herre/Dame Challenge Turnering m.m.

Vores turneringer og andre aktiviteter skal bidrage til, at vi har en dag, som er “pigernes” helt egen.

Du er altid velkommen til at kontakte en fra Nivå Damernes bestyrelse for at høre mere.

Nivå Damerne